-
היי,
הניסיון שלי עם איקקלומין לא היה משהו. הרופא שטיפל בי בהתחלה התעלם מתת פעילות של בלוטת התריס (בפרופיל ההורמונלי) וגרר אותי ל3 סבבים בלי מעקב זקיקים או בדיקות דם, אלא רק בדיקת דם ביום ה 21. לא הגבתי לטיפול באף אחד מהסבבים בגלל הבעיה בבלוטה. מהניסיו הזה אנ גם מוכרחה לומר לך שחייב מעקב זקיקים ובדיקות דם כי אחרת אין לך שום אפשרות לדעת איך ואם בכלל את מגיבה (כי ייתכן ביוץ מאוחר) ואז את חיה על אשליות.
אחרי הרופא הזה הגעתי לרופאה שקודם כל דאגה לאזן את הבלוטה (יחד עם אנדו'). ברגע שהתחלתי לקחת טיפול לבלוטה המחזור הגיע פעמיים! אבל אחכ נעלם שוב אז עשינו עוד סבב של איקקלומין הפעם עם מעקב זקיקים ובדיקות דם. הפעם הזו הגבתי לטיפול והיו שני זקיקים מובילים, הבעיה הייתה ברירית דקה ככה שהסבב הזה היה אבוד. חוץ מהרירית הדקה שזו תופעת לוואי היו לי מצבי רוח משתנים כמו בתסמונת הקדם וסתית (עוד לפני הביוץ) וחודש לאחר הטיפול הזה הייתה ציסטה בשחלה שבגללה דחינו את הסבב הבא בעוד חודש.
בסופו של דבר אי אפשר להמשיך יותר מ 4 סבבים עם איקקלומין אז עברנו לפיורגון ואיתו גם הצלחנו.
שימי לב שאיקלומין לוקחים בצורה מסויימת בדרכ החל מהיום ה5 למחזור.
שיהיה המון הצלחה!!!
-
תודה shnk!
בנות?? עוד מישהי יכולה לחלוק איתי את החוויה של עם איקוקלמין? אני בלחץ. כבר היום הארון לכדורים שאמורים להביא לי את המחזור ועדיין לא קיבלתי ואין גם סימנים של מחזור. קראתי שהרבה בנות קיבלו עם הכדורים האלה את המחזור ממש תוך יום יומיים. יש עוד מישהי שלקחה אותם??
-
1600 בנות קראו ורק אחת ענתה? בנות?? ממש חשוב לי להתכונן לזה. אם יש לכן עצות או כל דבר לגבי איקוקלמין תעדכנו :)
עדי
-
היי דידי
אני לוקחת טמוקסיפן כי יש מחסור באיקקלומין- מבחינת הפעולה של הכדור זה אותו דבר...
ואין לי תופעות לוואי..
בנוסף הייתי ממליצה לך לבצע מעקב זקיקים ולעקוב מתי הביוץ ולקיים יחסי מין...
ולמען הסר הספק תעשו גם בדיקת זרע..
אני ניסיתי 9 חודשים להיכנס להריון ורק לאחר בירור הסתבר שיש לבעלי בעיה בזרע :\
ואנחנו כרגע לקראת הזרעה שניה....
שיהיה המוןןןן בהצלחה וקליטה מהירה לכולנו :)
-
היי!
אני החודש לקחתי סבב שני של כדורים-גם טמקסופין כי אין אקקלומין ולצערי הרב קיבלתי מחזור אז אין לי הרבה אמונה בהם:(
מקווה שתראי יותר הצלחה ממני...
Surib
-
תודה לעונות!!
שאלה נוספת, איך אני יודעת מה נחשב היום הראשון המלא של המחזור? אני פוליציסטית והרופא נתן לי פרוברה כדי לקבל מחזור. לקחתי פעמיים ביום למשך חמישה ימים והיום קיבלתי מחזור. שלושה ימים אחרי שסיימתי את הכדורים. הרופא אמר לי להתחיל איקוקלמין ביום ה3-5 למחזור ולוודא שאני מחשיבה את היום הראשון של המחזור למחזור מלא ולא טיפטופים. סליחה על התיאור אבל קיבלתי היום מחזור אני אומנם עם תחתונית עדיין אבל זה נחשב ליום הראשון או להחשיב את מחר כיום הראשון? מחר בטח יהיה לי ממש מחזור. אני לא רוצה לפספס את החודש הזה. איך אני אדע איזה יום להחשיב כיום הראשון? תודה!
-
לדעתי אם התחתונית לא לבנה את יכולה להסיק שזה היום הראשון. אבל אני יודעת שזה לא ממש סוף העולם אם מתחילים לקחת את הכדורים גם מהיום השישי כי פעם שעברה לא הספקנו להשיג את הכדורים בזמן והרופאה אמרה לי לקחת גם מהיום השישי.
Surib
-
Surib תודה רבה! קראתי בהרבה בלוגים ואתרים שהיום הראשון זה לא יום של הכתמה או טפטוף אלא מחזור מלא. אולי זה לא כזה קריטי באמת כי בכל מקרה במעקב יגידו לי מתי הביוץ בדיוק. :)
-
היי,
אני נשואה שנתיים והתחלנו לנסות לפני כשנה...
לפני כחודשיים לקחתי איקקלומין (גם אני לא ממש ידעתי אם אני לוקחת ביום הנכון, רק בדיאבד הרופא אמר שלקחתי ביום איחור)
אבל מה זה משנה? כי זה עבד!!!!
אני עכשיו שבוע 8 ויש דופק - וזה אמיתי!
לא היה לי תופעות לוואי מהכדורים והרופא דיי התפלא שזה עבד בסבב הראשון (כי שתי השחלות שלי פוליציסטיות)
בנוסף, יש לי חברה שלקחה 2 סבבי מחזור וזה לא עזר לה ובסבב השלישי היא לא לקחה כדורים ורק אז נכנסה להריון (הכדורים סידרו לה את הביוץ).
בקיצור, בשנת 2014 הכל אפשרי (:
ורד
-
ורד איזה כיף לשמוע!! שיעבור לך בקלות! ממש מעודד! אני עכשיו ביום השני למחזור אבל נראה לי שאחשיב אותו כיום הראשון כי זה לא רק כתם אלא ממש מחזור בשונה ממה שהיה אתמול. באיזה יום התחלת את האיקוקלמין? הרופא אמר לי מתי שאני רוצה בין היום השלישי לחמישי. מלחיץ קצת! מקווה שהחודש יהיה החודש שלי!
-
ביום החמישי התחלתי את הכדור הראשון
ורד