לא מצליחה להיכנס להריון! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני הרבה זמן צופה בכן מהצד והיום אני מרגישה צורך לכתוב לכן!
    אני אמא לילד מקסים בן 3 שאיתו נכנסתי להריון ממש בניסיון הראשון,עכשיו כבר 4 חודשים שאני מנסה להיכנס להריון ולא מצליחה!(אני יודעת שזה אמנם מעט אבל בכל זאת..)המחזור שלי בשנה האחרונה השתבש והפך ללא סדיר.
    אני יכולה לקבל חודש אחרי 28 יום חודש אחרי 30 יום וחודש אחרי 33 ככה שעם ביוץ אני לא מצליחה לחשב..(ואף פעם לא השתמשתי בגלולות)אז קניתי בדיקות ביוץ שאיתן בדקתי החודש ובאמת הראה לי 2 פסים מאד חזקים יום שני שעבר.
    קיימנו יחסים יומיים אחרי סוף המחזור וככה עד יום חמישי שעבר יום כן יום לא..
    עכשיו אני ממש מרגישה שלא נקלטתי היום היו קצת כאבים בבטן במשך כמה דקות והחזה שלי קצת נפוך אבל אפילו לא כואב!ואנייודעת איך מרגיש הריון וזה לא זה!וזה כל כך מאכזב!!!!אני בחורה צעירה ולא מצליחה להכנס להריון!!אני לא יודעת מה לעשות כבר כל חודש אני מתבאסת מחדש!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שזה מעצבן לשמוע את זה אבל ארבעה חודשים זה באמת לא הרבה.
    וחייבת לספר לך שאני הפסקתי לקחת גלולות והיה לי בלאגן שלם עם המחזור שלא חזר להיות כמו שהיה.. וניסינו והייתי לחוצה כל כך וכבר הלכתי לעשות פרופיל הורמונלי שיצא תקין, מה שהרגיע אותי מאד והחלטתי לשחרר. ו....באותו חודש נקלטתי!
    את חייבת להשתדל לא להכנס ללחץ ופשוט להיות רגועה (ובאמת שאני מבינה כמה שזה מעצבן ומתסכל) אני באמת מאמינה שהלחץ הזה משפיע.
    בהצלחה!
  • איך משחררים???
  • וואי זאת שאלה קשה. כי כמה שניסיתי להרגיע את עצמי רק נכנסתי יותר ללחץ, אני מבינה מה את מרגישה.
    בסופו של דבר עזרה לי הידיעה שהפרופיל ההורמונלי תקין וההבטחה של בעלי לעשות בדיקת זרע אם לא נצליח שוב.
    יש כל כך הרבה סיפורים על בחורות ש״שחררו״ ונכנסו להריון... תנסי להאחז בזה, וגם בכך שלא היתה לך בעיה להכנס להריון בעבר אז באמת שאין סיבה שתהיה בעיה עכשיו!
    פשוט תנסי לשחרר... (וכשאני אומרת פשוט אני יודעת שזה לא כזה פשוט) אין איזה פתרון קסם. אני לפחות לא מכירה כזה
  • איזה חמודה את ממש תודה!!!!
    נראה לי שהייתי צריכה קצת עידוד..
  • אני בדיוק במצב שלך אבל בדיוק
    אני יכולה רק לקוות שזה יקרה בקרוב
    רק צריך להירגע
  • היי בנות!!!!!
    רק רציתי לספר שהיום עשיתי בדיקה וכנראה שטעיתי בתחושות שלי..
    אני בהריון!
  • אוי איזה יופי!!
    מזל טובבב@%*%

• יוווווו איזה כייף לשמוע !!!!!
    שיהיה קל ותקין
  • תודה בנות!בע''ה אצל כולן!!!
  • כמו הסיפור שלי..
    הריון ראשון מיד נקלטתי
    הריון שני אחרי 10 חודשים..
    כל נשמה והזמן שלה לבוא לעולם.. קחי את הזמן ותהני זה יקרה בסוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה