החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    זה הגיוני שהחזירו לי עוברים מוקפאים אתמול שבעצם אני אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים לפי החישוב שלי?? זה לא קצת מוזר?

הילה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, לא עשו לך מעקב זקיקים? לא עשית בדיקת דם שמאשרת שיש ביוץ?

אולי יש לך ביוץ מאוחר?! אם יש לך ביוץ מאוחר אז זה כן הגיוני! לי החזירו 5 ימים אחרי הביוץ!! ומאז ספרתי 12 יום.
  • ברמת עקרון מחזירים עוברים לפי כמות הימים שהם הוקפאו. למשל אם הוקפאו עוברים בני שלושה ימים אז מחזיריםאותם ביום השלישי אחרי הביוץ.וככה סופרים.
  • עשו לי מעקב זקיקים , us מהיום שקיבלתי מחזור ועד שהרופא ראה לנכון להחזיר לי את המוקפאים שהיו בהקפאה חודשיים ולפני יומיים החזירו לי.בגלל שאושפזתי מה שמוזר זה שעוד יומיים אני אמורה לקבל שוב מחזור ויש לי תסמינים שהוא קרב ולכן זה מוזר לי.

הילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה