מרכך כביסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיי אולי זה הזוי אבל אני רגילה להשתמש במרכך כביסה של מקסימה ומאוד אוהבת את הריח.אבל מתחילת ההריון הוא פשוט דוחה אותי ובא לי להקיא שאני מריחה אותו

5 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית משתמשת בסוד, בצבע כחול או סגול, ריח מעולה, נשאר המון

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• לי גם יש אישיו עם מרככי כביסה בהריון...
    הפעם בתחילת ההריון העדפתי לא לשים שום מרכך, זה הדבר היחיד שעזר.
    עכשיו אני משתמשת בבדין כחול, הוא היחיד שלא גורם חי בחילה.

אגב, יש מרככים שאני לא יכולה להתקרב אליהם עוד מההריון הראשון. וזה לא רק בהריון.
  • בדין הלבן או הצהוב , יחסית עדינים יותר מהכחול והוורוד :)

• אני גם אותו סיפור, בהתחלה ניסיתי להחליף סבון ידיים, שמפו וכו'... מהר מאד הם הפכו מגעילים בעצמם ואז שוב החלפתי ושוב נהיה מגעיל. בסוף קניתי מרכך כביסה אקולוגי עם בקושי בקושי ריח מאיזה "עדן טבע מרקט" או חברותיה. אותו דבר עם שמפו, מרכך שיער הזמנתי מחו"ל, סבון כלים. הכל!
  • גם לי המקסימה עושה רע :-\
    אני עכשי עם הבדין הסגול, הוא דיי עדין..
    אבל תלכי לסופר ותריחי תראי מה הכי נראה לך ולפי זה תדעי מה לקנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה