ייאוש סופי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה עברו להם שנה וחודשיים של סבל מחדש כל חודש.. לפני 4 חודשים התחלתי באיקקלומין עקב שחלות פוליציסטיות ואחרי הפעם השניה כבר הפסקתי כי לא יכולתי עם הלחץ הנפשי.. שבוע הבא יש לי שוב רופא נשים בתקווה להתחיל שוב את הטיפולים.
    אתמול בזמן שהלכתי לבקר את החברה השניה בחודשיים האחרונים שילדה התברר לי כי עוד חברה נכנסה להריון.. הבכי בשניה עלה לגרון וניסיתי בכל כוחי לעצור את עצמי.. אמרתי לחברה שלי שאני צריכה ללכת ופשוט התפרקתי כמו ילדה קטנה.. קשה לי עם זה.. אני לא ישנה בלילות מרוב מחשבות אני לא אוכלת טוב (ועדיין משמינה) אני בלי מצב רוח.. מנסה להסתיר את זה מכל העולם כי אני לא רוצה ליפול על אף אחד ומזל שיש את המקום הזה כדי לפרוק הכל יחד איתכן.. קשה לי כואב לי בלב אני מרגישה כבר כמו גוויה חסרת תכלית בעולם הזה אני מרגישה אפסה אני מרגישה קטנה ואני מרגישה רע.. מתי יגמר הסבל הנוראי הזה ואני יזכה לרגע שאותי יבקרו בבית חולים אחרי לידה? שיהיה מישהו או מישהי שיקראו ל-י אימא???
4 תגובות
עמוד 1
  • אני קוראת את הפוסט שלך וגם אני הרגשתי ככה לפני ההריון. 5 שנים וחצי נשואה וזה הריון שני אחרי הפלה נוראית!

תראי, במצב שלך אני הייתי מתקדמת לעבר הפריות, זה אמנם טיפול שהוא יותר מורכב אבל גם יש סיכוי שתיכנסי מהר יותר להריון. כאן הרופא עושה הכל ומה שנשאר לך זה לחכות 12 יום לבטא חיובית! ממליצה לך! כי עם הלחץ שלך זה עלול להתעכב!

יש לי חברה שיש לה גם שחלות פוליציסטיות ואחרי שנה ושמונה הצליחה והיא הייתה מאוד מאוד אופטימית ואמרה שזה צריך להצליח ושהכל יהיה בסדר.

אני יודעת שזה מזה קשה להיות אופטימית כשכל שניה חברות מודיעות על הריון שלך זה לא הולך וממש בא לך כבר ולפעמים הן אפילו לא התכוונו! יודעת מה ההרגשה כל הסביבה שלי כאלה! הגברים שלהן עושים פו והן נכנסות להריון בריא ותקין של 9 חודשים!

יכולה להגיד לך שהחרדות לא עוברות בהריון!! אני חרדה אם אני לא מרגישה אותו והיתי במוקד של הנשים עד עכשיו 25 פעמים!!!!!!!! איי לי סבלנות ששואלים אותי באיזה שבוע אני ואני משקרת כששואלים אותי מתי אני צריכה ללדת! אני תמיד אומרת מתי שהעובר יחליט אני אלד!!

תנסי להיות חזקה למרות שזה קשה! ואם מציק לך הריוניות תתרחקי מהןן! מי שלא מבינה אותך אז היא לא חברה שלך! אל תתראי איתן! לי זה עזר מאודדדדד! עד הלידה אני לא רוצה לראות ילדים ךא רוצה לראות הריוניות ורק כשהכל יהיה בסדר והתינוק יהיה בחוץ אחזור לשגרה הרגילה!!

קבלי חיבוק! כל כך מבינה לליבך! זה עוד יבוא ויגיע! ואת תיהי אמא! הרי בסוף זה חייב להצליח לפחות פעם בחיים!!
  • האמת שחוץ מחברה אחת שלי אף אחת לא יודעת מה קורה איתי.. אני לא אוהבת לשתף אותן.. הן אף פעם לא יודעות לחזק כמו שצריך..
    אני החלטתי ללכת לרופא ולהגיד לו שאני רוצה לנסות לפחות הזרעות פעם פעמיים.. מקווה שיהיה בסדר ותודה רבה על התמיכה והחיבוק אני באמת צריכה את זה כרגע..
  • כל כך מבינה אותך ....... כבר שנתיים מנסים טבעי וכנראה עכשיו אתחיל הזרעות .. אבל כל אחת שאני רואה בהריון הלב שלי נשבר וחברות שיש להן ילדים רק יגידו יהיה טוב .. לא מבינות כמה זה צורב
    קשה קשה
    [

• היי,
    גם אני פוליציסטית.
    מנסה עכשיו להכנס להריון אחרי שעברתי הפלה טבעית.

אומנם אני רק התחלתי לנסות אבל אני מלאת חששות
    וגם לי מאוד קשה עם כל ההריוניות מסביב..
    מה שעוזר לי במצבים כאלה זה פשוט לתת לעצמי להתפרק..
    במיוחד אחרי ההפלה היו לי שבועות נוראיים אבל נתתי לעצמי..
    ניהלתי יומן שכתבתי בו כל מה שאני מרגעשה..

זה מאוד עצוב לראות אותנו מתקשות במשהו שלאחרות
    מגיע בקלות..אבל כל אחת בחיים האלה עם המזל שלה..
    זה מה שמחזיק אותי..האמונה שגם אני אהיה ברת מזל בתחום
    הזה מתישהו..
    האמונה שגם אני אהיה בהריון נותנת לי כוח..
    לאחרונה אני פחות לחוצה מהעניין..אולי כי אני מרגישה שהטיפול הראשון יגיע בקרוב
    ואני אופטימית לגביו..

את חייבת להיות אופטימית כי זה בטוח יקרה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה