גם החודש לא.... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בפעם ה10.שוב קיבלתי מחזור..שוב תופעות הריון "פסיכולוגיות" שהרגשתי,שוב תקוות שווא שהתנפצו להן,שוב אכזבה,עצב ודיכאון .
    היום בעלי הלך לעשות בדיקת זרע,תוצאות בעוד שבוע.לי יש תור לרופאת נשים רק לדצמבר ,לבקש הפנייה לבדיקות(לא מצליחה להקדים את התור)..
    כבר כל כך מיואשת.נמאס מהאכזבה הזאת שחוזרת על עצמה כל חודש מחדש...

מתי כבר תורי יגיע...מתי ....??

**אור**
4 תגובות
עמוד 1
  • מזדהה איתך בהרגשה, אחרי בדיקת הריון ביתית שלילית היום. נסי לקבוע תור לרופא נשים אחר שיש לו תור יותר מוקדם אוליי?! המחזור שלך סדיר? אם כן תתנחמי בזה שחודש הבא תוכלי לנסות שוב ותוכלי לחזות פחות או יותר את יום הביוץ. אפילו שזה קשה תתעודדי ותמיד תסתכלי לראות את האור בקצה המנהרה. גם לנו זה יגיע בסוף!!
  • היי,המחזור שלי סדיר..בערך..חודש שעבר היה 30 יום.החודש 32.אבל כל חודש מהיום ה10 למחזור,אנחנו שוכבים,יום כן יום לא.וגם בודקת עם בדיקת ביוץ ביתית.
    לקבוע תור לרופא אחר אני לא יכולה,כי אני משוייכת לרופאה הזאת ובמכבי הם מטומטמים ומקובעים ולא נותנים לקבוע תור לרופא אחר,כל עוד את משוייכת לרופא מסויים...

**אור**
  • אולי תנסי לבטל שיוך? תנסי להתעודד מכך שהמחזור שלך סדיר, יכול להיות שאתם פשוט מפספסים את הביוץ. אם תצליחי להגיע לרופא נשים אחר, בקשי מעקב זקיקים. תנסי גם לשחרר למרות שזה קשה יכול להיות שזה מהלחץ. המון בהצלחה! מאחלת לך שתבשרי לנו בשורות טובות בקרוב.
  • אני אנסה באמת ..
    תודה על העידוד :)
    ומקווה שחודש הבא שתינו נזכה גם :)

**אור**
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה