חוסר איזון הורמונאלי- עזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני ובעלי מנסים כבר כמעט שנה להיכנס להריון וכלום :( בעלי עשה בדיקת זרע והרופאה אמרה שתקין. הינו אצל הרופאה שוב לפני כמה שבועות והיא התעקשה שבגלל שאני בתחילת ה30 ובעלי בסדר אין צורך להילחץ ולהמשיך לנסות. מה שהיא כן הציע לי לעבור בדיקה הורמונאלית שעדיין לא עשיתי... בנוסף החלטתי ללכת לדיקור כדי להוריד מתח כי אני ממש בלחץ ומתח כל הזמן ומרגישה מסביבי "חברות" שזה כל מה שמעניין אותם אם אני כבר בהריון או לא.. וזה נורא מלחיץ!!!!!! ובכלל אני רוצה להיכנס להריון וזה כל כך מאכזב כל פעם מחדש לגלות שזה לא הריון... בכל מקרה הרופאה בדיקור הסיני אמרה שלפי הרפואה הסינית יש לי חוסר איזון באנרגיות וכמובן דיקור יצליח לשפר את זה.. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכנראה אצלי מדובר בחוסר איזון הורמונאלי... גם המחזור שלי יש ימים שהדימום מאוד חלש וימים שיש המון דימום וקרישי דם מה שמצביע על חוסר איזון. (כמובן שאני עוד אלך לבדיקת דם) הרופאה הסינית הרגיעה אותי ואמרה שזה אפשרי לטפל בצורה טבעית ואין צורך בתרופות אבל אני כמובן עדיין בלחץ... האם מישהו יודע על הנושא... עד כמה זה מפחית את הסיכויים להרות ומה עלי לעשות להוריד את הלחץ.. תודה לכולם
6 תגובות
עמוד 1
  • הי!
    אני לא מבינה כלום בנושא אז לא באתי לענות לך, רק רציתי לשאול על הקרישי דם-סליחה מראש על התיאור, זה הגושים היותר סמיכים שרואים במחזור? כי דוקא אני כן עשיתי בדיקה הורמונלית והרופאה אמרה שתקין אבל יש לי המון גושים כאלו...
    Surib
  • אני קראתי באינטרנט שאחד הדברים שמצביעים על חוסר איזון הורמונאלי זה קרישי דם ושהמחזור עם דימום קל מאוד או כבד מאוד... משהו כזה.. לגבי הקרישי דם אני לא יודעת אני מניחה שזה מה שאת אומרת.. אצלי זה ממש קשה לי לתאר את זה וזה גם די לא נעים לתאר אבל זה גם גושים שזה לא נוזלי אלא כמטע לא לגמרי כמעט מוצק וגם לפעמים זה ממש לא נוזל אלה נמשך כמו נוזל של הביצה רק כמובן דימום.. סליחה על התיאורים.. בכל מקרה אם מישהו יודע מה זה עד שאני אלך לעשות את הבדיקה ההורמונאלית.. כי זה די מלחיץ
  • היי בנות,
    קודם כל - תעשי את הבדיקה הורמונלית כי כדאי לדעת אם יש חוסר איזון - קרישי דם לא תמיד מעידים על זה..
    לגבי דיקור - אני עשיתי במשך 7 או 8 חודשים דיקור בשילוב טיפול הורמונלי ונקלטתי, הדיקור נורא הרגיע אותי וגם איזן אותי מבחינה הורמונלית וחיזק את רירית הרחם, ממליצה בחום!
    שיהיה בהצלחה! אני פה לשאלות :)

שיר (:
  • תודה רבה שיר! ממש מרגיע מה שאת אומרת..בנתיים טיפול הורמאנלי אני לא עושה עד שאני אעשה את בדיקות דם אבל הדיקור כמובן אני אתחיל... רציתי לשאול אותך כמה פעמים עשית את הדיקור במהלך ה 8 חודשים האלו? אני מתחילה לעשות פעמיים בשבוע אבל הבנתי שלא מומלץ לעשות יותר מ 10 פגישות ברצף...??
  • אני התחלתי עם טיפול פעם בשבוע, אחרי עשר פגישות הורדתי את זה לטיפול פעם בשבועיים-שלושה לפי ההרגשה שלי...
    ועשיתי בהזרעה שנקלטתי יום לפני ההזרעה ויום אחריה. סהכ אני חושבת שעשיתי 25 טיפולים של עשרים דקות - אם אני לא טועה...
    בהצלחה!!!
  • תודה רב ומזל טוב!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה