שבוע 18 התיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הערב התחלתי להרגיש ממש פרפרים ובעיטות כאלה בבטן התחתונה,אבל עם זה הדופק שלי עלה .והגיע ל104.ואני מרגישה מותשת....וחלשה..מישהי מכירה את זה?
3 תגובות
עמוד 1
  • לפי הספר פרפרים בבטן אלו התנועות הראשוניות
    כמו בועות כאלו...
    בד"כ בשבוע 20 זה הופך לבעיטות חלושות
    ועם הזמן מתחזק.

לא בהכרח קשור לדופק הגבוה
    אבל הייתי ממליצה להתייעץ עם מוקד אחיות
    אולי לא שתית מספיק והתייבשת?
    מציעה לך לנוח ולשתות
    להקשיב לתחושותייך
    ולא להסס לנסוע למוקד אם זה ממשיך.

תעדכני
    תרגישי טוב

• תודה שירה,כן באמת אני לא שותה מספיק..באמצע היום תוקפות אותי חולשות ...עכשיו יותר טוב:)
  • היי מותק,
    חשוב שתקפידי לשתות הרבה!
    לגבי פרפרים, הייתי במצב שלך לפני שבועיים :) לא הבנתי אם זה הדופק שלי או תנועות אבל אתמול ממש הרגשתי את הבטן זזה. זה היה ממש מגניב!
    לגבי דופק מהיר וחולשה - יכול להיות שזו צניחה של הסוכר? זה מה שהרופאה שלי אמרה כשאמרתי שבאמצע היום אני מרגישה טישטוש וחולשה שמונעת ממני לזוז מהכסא כמה דקות.. לגבי הדופק עצמו אין לי מושג, אני לא בדקתי אותו במצב כזה :-|
    תשתדלי לשים משהו מתוק בתיק - לי זה עוזר (כפית דבש או סוכריה)
    וכמובן לשתות!!

בהצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה