היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, היום קיבלתי טלפון שממנו כל כך חששתי...שיקלול של שקיפות עורפית+ב.דם יצא לא תקין. סיכון לפי גיל בלבד:1:740 סיכון מחושב לפי גיל בשילוב תוצאות בדיקות 1:350 כמובן שהופניתי לייעוץ ודיקור מי שפיר. אני רק בשבוע 13 והמתנה לדיקור עד שבוע 18 ואז לתוצאות פשוט מורידה לי שנים מהחיים.
בשקיפות נצפתה עצם אף!
הפחד, והחרדות אני מרגישה שאני הולכת לאיבוד עם החוסר וודאות הזו:((( אשמח לשמוע מילה טובה, עידוד משהו...
9 תגובות
עמוד 1
אולי תשקלי לעשות את הבדיקת דם, היא מדויקת מאוד וניתן לבצע אותה גם בשלבים המוקדמים של הריון.
קראתי שהבדיקה לא בודקת את כל התסמונות...אז גם להוציא הרבה כסף וגם לא מכסה הכל:(
מדובר בתסמונת דאון,זה מה שבדקו בשקיפות עורפית והתוצאה שקיבלת היא אך ורק סיכון לתסמונת דאון. אז למה את חושבת על תסמונות אחרות?לחכות למי שפיר ואחרי זה בערך שבועיים לתוצאות של מי שפיר זה באמת לא קל. חוץ מזה יש סיכון גבוה בביצוע מי שפיר.
כולם ממליצים על דיקור... ואם כבר מתח אז לא עדיף כבר לבדוק הכל?
בדיקת מי שפיר לא בודקת הכל , למשל לא בודקת מחלות גנטיות .כמובן יש פה שיקול כספי שבסופו של דבר מכריע.מצד שני להתמודד עם תוצאות של הבדיקה בשבוע 15 זה לא כמו להתמודד בשבוע 20-21 , זה הבדל משמעותי.כך או כך תחשבי חיובי ,זה רק סטטיסטיקה ,מאחלת לך הריון תקין ורגוע.
היי מתוקה! אני כל כך מבינה מה עובר עלייך עכשיו.... הייתי בסיטואציה הזו לפני כמה שבועות, בא"ס של השקיפות התוצאה הייתה 1:1978 ובדיקת הדם הורידה אותה ל1:75.... זה היה יום שחור מבחינתי.... בחיי שהייתי בטוחה שיש סיכוי שאצטרך להפסיק את ההריון החלטנו ללכת על בדיקת מי השפיר שלמען האמת לא הייתה כזו נוראית בכלל! לא יודעצ היכן את גרה אבל אני עשיתי אותה בסורוקה והצוות שם היה ממש מדהים ומקצועי..... בנוסף בגלל הלחץ הרב והעובדה שאנחנו מתחתנים עוד חודש החלטנו ללכת על הבדיקה המהירה, שהתשובות שלה מגיעות אחרי יומיים זה בתשלום של 1350 שח בערך, ויש אפשרות להחזר אם יש ביטוח בריאות באופן כללי הסיטואציה נורא מלחיצה, אבל חשוב לזכור שהשקפות העורפית היא סטטיסטית ולא ודאית! לי היה קל מאד להפוך את היחס לאחוזים... סמקרה שלך זה יוצא 0.29% שיהיה לך ילד עם תסמונת דאון.... פחות מחצי אחוז:-) הסיכוי שירד מחר גשם הוא יותר גבוה מזה
חן חן יקרה, תודה על התגובה, המילים החמות והעידוד! מהפה שלך לאלוהים...ולכל מי שנמצאת במצב כזה או אחר שיהיה המון בהצלחה! טוב שיש אתכן
אני חושבת שמי שפיר כן יכולה לגלות מחלות גנטיות אם עושים את הצ'יפ הגנטי כמו שאמרו לך אני במקומך כנראה לא הייתה מחכה.. משבוע 10 אפשר לעשות את בדיקת הדם נכון שזה יקר אבל נראה לי לא היה שווה לי את הכסף של ההמתנה... אפשר לעשות גם מי שפיר אחר כך אבל כדי לבדוק דברים נוספים ולא רק את מספר הדברים שהבדיקת דם בודקת. ואני מסכימה שאת יכולה להיות אופטימיים, שמעתי מלא סיפורים על שקלול גרוע והכל היה בסדר כולל עם האחיין שלי
1:350 זה עדיין סיכויים ממש ממש טובים שיצא לך ילד בריא ושמח בלי תסמונות ודברים מפחידים! סיכויים ממש טובים! זו רק סטטיסטיקה. כמה סיפורים שמעתי על תוצאות של 1:100 ואפילו 1:4 ובסוף יצא ילד בריא! אין מה להילחץ עד שאין משהו ברור. באמת!