התרגשות ופחד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הלכתי לרופא נשים שלי אחרי חודשיים של רגיעה מלחץ נפשי ו2 מחזורים של איקקלומין.. ביקשתי ממנו ךהתחיל הזרעות כדי שהסיכויים יהיו יותר טובים להיקלט.. יום שישי אני צריכה להתחיל לקחת את האיקקלומין ןעוד שבוע מתחילים במעקב זקיקים.. אני נרגשת כי אולי עכשיו זה באמת יקרה אבל אני גם מפחדת שזה לא יקרה.. אני כל כך רוצה את זה כל כך רוצה להגיד אני בהריון כל כך רוצה לעבור את כל התהליך המדהים הזה.. מחזיקה אצבעות שהפעם זה יקרה.. בעוד חודש יש לי יום הולדת וזאת יכולה להיות המתנה הכי הכי שאני יוכל לבקש הלוואי וה' שומע אותיייי
3 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה!!!!!

מחוזקים לעולם
  • בהצלחה!!!

• ???? ???? ?????? ?????? ????? ????? :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה