האם אלה סימנים ללידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם!!!!
    אני בשבוע 36.5 אני כבר מספר ימים עם כאבי ראש (עשיתי בדיקת שתן ולחץ דם זה לא רעלת הריון). אני עם צירים מוקדמים כבר משהו כמו 3 שבועות.
    בימים האחרונים אני לא יוצאת מהשירותים (מצטערת על הגועל) ויש לי כאבים סטטיים (כל הזמן) כמו מחזור ממש כמו מחזור לפעמים זה בא עם כאבים חדים ולחץ מטורף למטה ובטן מתקשה
    מישהי יודעת להגיד לי האם זה מעיד על לידה קרבה? אני ממש מתרגשת לקרת הנסיך הקטן שבדרך
    בהצלחה לכולנו
4 תגובות
עמוד 1
  • התשובה היא כן אבל זה יכול גם להגיע עוד 4 שבועות...
  • היי מאיה
    מה שציינת מאוד מזכיר לי מה שהיה לי עם בני הבכור
    אני הייתי בחדר לידה בשבוע 34 עם צירים מוקדמים
    נתנו לי פרסולט לעצור אותם
    4 שבועות הייתי עם כאבים בדווק כמו שתיארת
    עד שבוע 38 שילדתי...
    אז את יכולה לסחוב ככה... אי אפשר לדעת מתי יגיעו הצירים האמיתיים...
  • היי בנות תודה על התגובות, אני מקווה שאני יסחוב עד 38 כמה שהוא יותר בפנים ככה הוא יצא יותר שמנצ'יק...
  • חח נכוןןןןן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה