בדיקת בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות ,
    בחמישי עשיתי בדיקת דם יצא בטא 18 לפי מה שראיתי וקראתי יכול להיות הריון ויכול שלא.. רציתי לדעת מי התחיל הריון עם בטא כזאת נמוכה והסתיים תקין? תודה לעונות
11 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זה דווקא כן הריון, אבל צעיר מאוד. כמה זמן איחור? כשאין הריון נראה מספרים הרבה יוצר נמוכים. תבדקי בטא חוזרת עוד כמה ימים שוב.
  • בעיקרון מחר אני הולכת לעשות שוב בדיקת דם.. מחזור אחרון 4.10 ובחודשים האחרונים אני מקבלת כל 26 יום יש רצף של חצי שנה... ככה שאני כבר באיחור אם מתייחסים לכל 26 יום... יש מישהי שהתחיל לה ככה ההריון??
  • יש בנות כאן בפורום שהתחיל ההריון שלהן בבטא נמוכה וההריון הזתיים בלידה לאחר 9 חודשים! הכל יכול להיות! אני יודעת שמעל 10 זה הריון.
    בכל מקרה תלכי מחר לעשות בדיקת דם שוב.... אם תיהיה הכפלה, יש סיכוי טוב להריון:) מחזיקה לך אצבעות
  • תודה... אעדכן!
  • הבטא עלתה היום ל 47 זה תקין??
  • זה נראה שזה הריון כי יש הכפלה! אבל זה הריון מאוד מאוד מאןד צעיר..... כנראה שהביוץ היה ממש מאוחר...
  • אני התחלתי ב 57 זה היה 4 ימים לפני שהייתי אמורה לקבל.......

47 זה בטוח הריון.
  • נשמע שכן !
    מתי מחזור אחרון?
  • בשעה טובה!!!
    הייתי עושה עוד שבועיים שוב בטא לראות מספר מפוצץ
  • מחזור אחרון 4.10 ... בעקרון אני מקבלת כל 26 יום... אולי באמת היה ביוץ מאוחר... כי עשיתי את זה יןם אחרי האיחור את הבדיקה הראשונה.. ביום חמישי הקרוב אלך שוב פעם אחרונה...לראות שעלה.. בגלל התוצאה כנראה שזה ביוץ מאוחר לא?
  • סביר להניח.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה