היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייי בנות! אז אחרי בדיקת הדופק המרגשת !!! שהייתה לפני שבוע וחצי נזכרתי שהרופא זרק משהו לגבי מעקב הריון אצל אחות. איך זה עובד? קראתי איפשהו שאפשר לעשות גם בטיפת חלב... מה מומלץ?
תודה
8 תגובות
עמוד 1
מזל טוב יש אפשרות בטיפת חלב וגם אצל אחות מעקב הריון המעקב הוא משקל שתן ולחץ דם אני עושה בטיפת חלב כי אני מכירה את האחות בעקרון זה מה שיותר נח לך
אני לא מאמינה שזה יצא סימני שאלה אין מצב............ אחרי כל החפירה חח
בקצרה
תעשי מעקב אחיות זה חשוב אבל תבדקי אם זה דרך הקופה או דרך טיפת חלב
קודם כל שיהיה בהצלחה! אני חושבת שזה תלוי באיזו קופה את. אני לא הולכת לאחות הריון הרופאה שלי עושה לי גם מעקב הריון כל חודש וחוסכת לי ללכת גם לאחות
אבל הבנתי שעושים את זה דרך הקופה או טיפת חלב זה לא באמת משנה
בשורות טובות והמשך הריון קל ותקין
תודה רבה לכן !
barm זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות בהריון הזה וזה גם מה שרשמתי שיצא סימני שאלה חח הכל דרך הרופא שלי
ודרך אגב glory לשאלתך לפי דעתי האחיות של טיפת חלב ברמה קצת פחות מהאחיות בקופ.ח.
תודה טלי! אלך השבוע לאחות בקופ״ח...
בשעה טובה!!
בהריון הראשון שלי האחות ליוויי היריון היתה אחות טיפת חלב והיא היתה מקסימה!! ואח"כ המשכתי אצלה אחרי הלידה כמובן והיא ידעה את כל הרקע שלי.
בהיריון השני באתי אליה שוב על מנת לפתוח תיק והיא אמרה לי שהעבירו את זה למרכז בריאות האישה ושאני אגש לשם. זה היה מאוד מאכזב! כל פעם היתה אחות אחרת, הייתי צריכה לספר את כל הרקע שוב ושוב... אף אחת לא באמת ליוותה אותי במהלך ההיריון כמו שעשתה האחות בטיפת חלב.
אבל זאת לא היתה בחירה שלי בכלל איפה לעשות את הליווי