היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי נסיכות, מישהי פה אולי זכתה להתארח במלונית של אסף הרופא לאחר הלידה או מכירה מישהי שכן יצא לה?, אני מעוניינת בזה מאוד ורציתי לשמוע חוות דעת,תודה.
3> linoy
8 תגובות
עמוד 1
שלום לינוי,
חברה שלי הייתה במלונית ומאוד הייתה מרוצה . אני הייתי בשיבא בייבי ומתכוונת גם הפעם .
בהצלחה !
איפה זה שיבא בייבי? איך עבר לך שם? רציתי לדעת מבחינת הבדיקות לאחר הלידה איך זה הולך,מה האחיות פשוט באות אליך למלונית? ולשם מביאים לך את הילד?
3> linoy
שיבא בייבי זה בתל השומר . הייתי שם קרוב לשבוע בגלל לידה מאוד קשה שעברתי. הייתי צריכה להתאושש. יש שם תינוקייה עם עד 10 תינוקות ולפחות 3-4 אחיות. יש שם בנוסף חדר הנקה עם מדריכה שמלווה אותך 24 שעות. בנוסף יש לך ארוחת בוקר וערב וכולם יכולים לבוא לבקר אותך בחדר ככה שזה עדיף מאשר שיבואו אלייך הבייתה אחרי לידה. אני מאוד מאוד ממליצה !!!
אגב.. היום פורסמה כתבה בYNET- המדריך המלא: כל מה שצריך לדעת על מלוניות בתי היולדות.
נכון קראתי את זה, תודה רבה לך על העזרה. בנות אשמח לשמוע עוד חוות דעת ממישהי שהייתה באסף הרופא פליזז
3> linoy
אני הייתי במלונית באסף הרופא. נהינתי מכל רגע-תינוקיה קטנה , היו שם פחות מ 10 תינוקות עם שתי עובדות צוות. חדרים מושקעים מאוד, שקט, ארוחות מעולות. נרשמתי ליום אחד והערכתי ליומיים כשכבר הייתי שם. ממליצה בחום, יש השתתפות של חלק מקופות חולים וגם ניתן לקבל החזר חלקי דרך ביטוחים משלימים.יוצא לא יקר ומאוד תורם לחוויה ולנולות לאחר לידה. חשוב להירשם מראם כי יש שם מספר מצומצם של חדרים.
תודה רבה על העזרה האמת אני כבר משוכנעת, נשמע כמו משהו חובה, אני כרגע רק בחודש רביעי אבל אני חושבת שבשביל השקט שלי אשריין לי מעכשיו חדר, התשלום הוא מראש?
3> linoy
אנחנו נרשמנו למלונית באסף הרופא (תאריך משוער עוד 3.5 שבועות... מתקרב...). אם נרשמים 45 יום לפני התאריך המשוער מבטיחים לך מקום, אם לא אז זה על בסיס מקום פנוי והבנתי שהרבה פעמים אין מקום, אז שווה להרשם. בכל מקרה, ממה שהבנתי אפשר לבטל עד 7 ימים לפני התאריך המשוער ללא דמי ביטול. אם הולכים לסיור מקדים בבית החולים, מקבלים עוד 15% הנחה. צריך לציין את זה במהלך הסיור.