חס וחלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

הרי עובר דיי הרבה זמן מהאול' הראשון ועד השקיפות עורפית.
    מי באמת יודע שהכל בסדר עם העובר??

זה מטריד
5 תגובות
עמוד 1
  • מותק, למה ההיסטריות?
    הסטטיסטיקות מוכחיות שרוב רובם של ההריונות תקינים ונולדים עוברים בריאים.
    למה להיות בהיסטריה ולחשוב שחס וחלילה משהו לא טוב קורה.
    אולי עדיף להיות אופטימיים ושלווים ולהאמין שהילד שלך בטוח יהיה באחוזים הטובים!! הרי יש לו סיכוי גדול מאוד להיות כזה!!!

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • אני בדיוק באותו מצב )כמעט(

עשיתי דופק ב 6
    ויש לי אולטס ב 11....
  • חחח גם אני בדיוק באותו מצב! עדיין לא לחוצה, ומשתדלת להיות חיובית. אבל יש עוד שבועיים וחצי לשקיפות אז אני בטוחה שבשבוע לפני אני אהיה על קוצים!!
  • את האמת זה די מלחיץ. אבל אני בהריון הזה החלטתי מראש שאני לא נכנסת להסטריה ולא הפחד והלחץ ינהלו אותי. פשוט חשיבה חיובית. ובינתיים טפו, טפו ההריון תקין והמצב רוח מעולה.
    תנסי כל הזמן לחשטב חיובי.
  • את האמת זה די מלחיץ. אבל אני בהריון הזה החלטתי מראש שאני לא נכנסת להסטריה ולא הפחד והלחץ ינהלו אותי. פשוט חשיבה חיובית. ובינתיים טפו, טפו ההריון תקין והמצב רוח מעולה.
    תנסי כל הזמן לחשטב חיובי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה