מנסים מעל שנה להיכנס להריון ללא הצלחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני ואשתי בני 30 אוטוטו, ומנסים מעל שנה להיכנס להריון.
    שנינו עברנו את כל הבדיקות והכל יצא תקין.

היינו אצל מומחה פוריות בקופת חולים כללית שאמר לנו להמשיך לנסות או להתחיל טיפולים הורמונליים מה ששנינו לא רוצים שאשתי תעבור לפני שניסינו הכל.

הרופא אינו מעוניין שאשתי תעבור מעקב זקיקים, למה ?

למי אנחנו פונים על מנת שיעזור לנו להבין למה אנחנו לא מצליחים להיכנס להריון ?

תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • היי..קודם כל לא להיות מודאגים...

נסיתם לתזמן עם מקלוני ביוץ?
    בהצלחה!!!

מחוזקים לעולם
  • גם אנחנו מנסים קרוב לשנה והרופאה מתעקשת שאין צורך בשום דבר ורצוי לנסות עוד קצת רק לא להיות בלחץ... בעלי עבר בדיקות שיצאו תקינות.. הרופאה ראתה שאני בלחץ אמרה שאני יכולה לעבור בדיקות דם בפעם הבאה שאני אהיה במחזור ואולי עוד חצי שנה לנסות לבדוק טיפולים... בנתיים היא אמרה לי רק להירגע ולא להיות בלחץ דווקא היא הציע להפסיק עם כל הבדיקות ביוץ ומתי כן ומתי לא ואפילו לקחת הפסקה קצת.. אני התחלתי לעשות דיקור.. ולנסות לקחת דברים באיזי.. דרך אגב חבר של בעלי ואישתו לקח להם 3 שנים להיכנס להריון למרות שהכל היה בסדר..והם לא עשו שום טיפולים.. בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה