שוב אני עם הcmv - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מצטערת שאני מציקה וממש תודה על הסבלנות.אני פשוט לא מצליחה להרגע וכל אחד אומר משהו אחר.אני רושמת כאן את תוצאות הבדיקות ואני אשמח אם תפענח לי אותן.האם באמת מדובר בהדבקה ראשונית בשלושה חודשים אחרונים?כיום אני בשבוע 12 להריוני.להלן התוצאות: rubella lgg- 36.5 כאשר על פי הבדיקות מעל 30 זה immuned. Cmv lgg-176.5 positive. Cmv lgm screen- positive cmv lgm additional assay- positive cmv lgg avidity- 28.5 low avidity recent primary infection. שוב ממש תודה.כבר לא יודעת מה לחשוב.נאמר לי ש 50 אחוז להעברה לעובר ואני פשוט בלחץ נוראי. תודה.
    ואין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא.......
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא ניתן לתת יעוץ רציני ומקיף לנושא כמו CMV דרך האינטרנט
    זה לא ייעוץ לפורום אלא דורש פגישה ושיחה אישית
    כאמור, אני ממליץ על פגישה עם מומחה להריון בסיכון ועל סמך הבדיקות הנוכחיות והקודמות להחליט מהו המשך המעקב הנדרש

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה