היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות חייבת את עזרתכן !! אנחנו מנסים להכנס להיריון 4 חודשים ללא הצלחה החודש קניתי מקלוני ביוץ (לא פעם ראשונה שאני משתמשת בזה ) אבל אף פעם אני לא רואה 2 פסים חזקים תמיד פס אחד חזק ופס אחד חלש!(למרות שיש פעמים שהפס השני ברור אך עדיין לא חזק ) הייתי בבדיקות הורמונליות והרופא כן ראה ביוץ אך אני לא מזהה אותו עם המקלונים :-// אשמח להכוונה או עזרה
4 תגובות
עמוד 1
היי אני יודעת שבמקרה של שחלות פוליצסטיות מקלוני הביוץ לא מזהים ביוץ ....
עשו לי בדיקת אולטרסאונט ווגינאלית לבדוק שחלות רחם וכל הנושא הזה והוא אמר שהכל תקין ובסדר אם זה היה שחלות פוליציסטיות היו אומרים לא ?
היי..בדיקות ביוץ קצת מבלבלות. את לא אמורה לעשות אותם ישר על הבוקר ומצד שני לנסות לא לשתות כשעתיים לפני הבדיקה. תנסי לעשות אותם בשעות קבועות כל יום ולא לשתות לפני. חוץ מזה אם המחזור שלך סדיר תעקבי גם אחרי ההפרשות הפוריות. זה יתן לך אינדקציה טובה למתי את אמורה לראות בדיקה חיובית וכמובן מתי להתחיל לקיים יחסי מין
האמת שעד היום בדקתי בשעות לא סדירות אומנם לא בבוקר , והמחזור שלי יחסית סדיר 29-31 יום ועד היום בדקתי רק לפי ההפרשות ובגלל זה רציתי לנסות אולי משהו קצת יותר מדויק :-/