שאלה למנוסות- מעבר בין גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות ואהובות.
    אשמח לשמוע מהמנוסות מכיוון שזו פעם ראשונה שאני לוקחת אמצעי מניעה (הגיע הזמן, כמו שאומרים)
    מחודש וחצי אחרי הלידה לקחתי באופן קבוע סרזט.
    למרות שהפסקתי להניק את אברימי בגיל ארבעה חודשים המשכתי עם הסרזט מכיוון שלא קבלתי מחזור אז הייתי ממש מבסוטה מהעניין.
    לאחרונה הסרזט התחיל לפקשש לי ויש לי כתמים ודימומים קטנים כל הזמן וזה מעצבן נורא!!!
    הלכתי לרופאת הנשים שלי והיא נתנה לי מרשם אחר לגלולגה סיזוניק.
    ממנה הבנתי שאני יכולה להפסיק מיד עם הסרזט ולהתחיל לקחת את הסיזוניק.
    הבעיה היא שהרוקח אמר לי שקודם כל אני צריכה להסיים את החפיסה של הסרזט ורק אז להתחיל עם הסיזוניק.
    מאחר והסרזט הוא אותו כדור שלוקחים גם במחזור וגם כשלא נמצאים במחזור אני מצאתי את עצמי מבולבלת- האם יש צורך לסיים את החפיסה של הסרזט ורק אז להתחיל עם הסיזוניק? רופא אחד ששאלתי אותו באחד הפורומים שמצאתי באינטרנט ענה לי תשובה מערופלת שלא הצלחתי להבין שכדאי לסיים ולהתחיל את הסיזוניק מיד.
    בקיצור, אשמח לשמוע מהמנוסות יותר.
    האם יש צורך לסיים עם הסרזט ורק אז להתחיל עם הסיזוניק?

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • טוב, תודה לכל ה-340 גולשות שנכנסו לפחות לראות אם הן יכולות לעזור לי.
    לאחר התייעצות עם כמה רופאים באינטרנט כולם אומרים שיש יותר סיכוי לדימום עם הסרזט ואין שום בעיה להפסיק איתה ברגע שאני קוצה.
    מישהי רוצה לקנות ממני חפיסה שלמה של סרזט סגורה?
    אם כן, אני אשלח את זה אליה בדואר.

• היי מירי,
    אין לי מושג לגביי מה ששאלת....
    רציתי רק לשאול אותך אם את יכולה בבקשה להסביר מה ההבדל בין
    סרזט לסיזוניק....?
    את מחליפה רק בגלל הדימומים של הסרזט??
    עם הסיזוניק אין דימומים??
    ושאלה אחרונה, אפשר ליטול את הסיזוניק רצוף כמו הסרזט???

תודה
  • הסרזט מורכב רק מהורמון אחד ולכן הוא יותר מומלץ בהנקה.
    אבל אין לך שום התחייבות שלא תקבלי מחזור.
    לי זה עזר במשך שלושה חודשים עד שהתחיל לפקשש וכל יומיים היה לי כתם אחר.
    הסיזוניק זו גלולה שלוקחים אותה שלושה חודשים ומקבלים מחזור אחת לשלושה חודשים אבל אי אפשר לקחת אותה בהנקה.
    בשבוע של המחזור יש שבעה גלולות בצבע אחר שאותם לוקחים בסוף לפני שמתחילים חפיסה חדשה.
    הרופאה שלי מאוד המליצה לי עליה, כך שאני מנסה אותה ונראה מה יהיה.
    היא רק הזהירה אותי שבחפיסה הראשונה של הסיוזניק יש סיכוי גם קצת לדימומים ושאני אקח את זה בחשבון.

• עזרת לי !
    תודה
  • גם אני הפסקתי עם הסרזט כשהתחילו הכתמים המעצבנים.
    אבל עברתי לנוברינג. אני ממליצה מאוד. את לא צריכה להתעסק עם הכדורים וכל היום להיות בלחץ של לקחתי או לא וכו'...
    את פשוט אחת לשלושה שבועות עושה הפסקה של שבוע ומכניסה טבעת חדשה ואם את לא רוצה לקבל מחזור כל חודש את פשוט מוציאה ומכניסה אחת חדשה מייד.
  • גם אני הפסקתי עם הסרזט כשהתחילו הכתמים המעצבנים.
    אבל עברתי לנוברינג. אני ממליצה מאוד. את לא צריכה להתעסק עם הכדורים וכל היום להיות בלחץ של לקחתי או לא וכו'...
    את פשוט אחת לשלושה שבועות עושה הפסקה של שבוע ומכניסה טבעת חדשה ואם את לא רוצה לקבל מחזור כל חודש את פשוט מוציאה ומכניסה אחת חדשה מייד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה