היי בנותתתת... אז יש לנו עסק עם פרוברה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רגע לפני הכל....אני אספר לכן בקצרה את הסיפור שלי...
    (סורי מראש- חפירה)
    - ב30.9 קיבלתי פעם אחרונה.
    ב6/10 הפסקתי לקחת גלולות (לקחתי 2 אחרונות כי שכחתי שהחלטנו להפסיק).
    באמת המתנתי מס' ימים עד לביוץ ו...התחלנו לנסות.
    מאז ההפסקה של הגלולות, לא היה מחזור, ורק כאבי מחזור כל הזמן.
    בדיקת דם שלילית (בטא קטן מ-3) וכמו כן גם בדיקות ביתיות.
    הייתי אצל הרופאה- שמצאה שהרירית שלי דקה מאוד. כאילו עכשיו היה מחזור- ולא היה.
    שלחה אותי לבדיקות דם- בירור הורמונאלי- הכל תקין ב"ה....
    היום הייתי שוב... אחרי כאבים חזקים בצד ימין , וגם קצת שמאל. בדקה שוב, הכל נקי....
    החליטה לתת לי פרוברה...
    מישהי יודעת אם זה משבש את הביוץ??
    תודה--- לילושששש
2 תגובות
עמוד 1
  • היי,

פרוברה זה כדור שמכיל נגזרת של פרוגסטרון שהוא ההורמון העיקרי אחרי ביוץ. המטרה היא לחקות מצב של אחרי ביוץ כדי שהמחזור יגיע... זה אמור לסדר את המערכת ולא לבלגן אותה..

שיהיה בהצלחה :)
  • אני לקחתי החודש חמישה כדורים כדי לקבל מחזור (אני פוליציסטית ולכן המחזור לא סדיר)- קיבלתי מחזור חמישה ימים אחרי הכדור האחרון ולא היו שום תופעות לוואי. זיהיתי ביוץ ביום ה14.

עדי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה