היי,בנות...צריכה קצת עידוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה..מנסים להכנס להריון כבר 11 חודש.בעלי עשה בדיקת זרע ולפי מה שקראנו באינטרנט,יש בעיה בתנועה של הזרע.
    מישהי מכירה מקרה כזה?למישהי הייתה את הבעיה הזאת אצל הבעל? קראתי שיש לזה פתרונות. ..אבל זה עדיין מלחיץ אותי.יש לנו תור לרופאת נשים ביום רביעי..ואני חושבת שאתחרפן עד אז...

**אור**
15 תגובות
עמוד 1
  • היי אור
    גם אני ניסיתי 10 חודשים ולאחר בירור התגלתה לבעלי בעיה בזרע..
    הריכוז התנועה והמורפולגיה לא תקינה
    אבל.. משהו השתנה בבדיקה האחרונה שעשינו הריכוז יצא נמוך אבל התנועה יצאה תקינה לגמרי..
    בדיקת זרע יכולה להשתנות מפעם לפעם ...
    אז רצוי שתעשו בדיקת זרע חוזרת..
    ועם אצלך הכל תקין ככל הנראה שתתחילו עם הזרעות..

שיהיה המון בהצלחה!!
    ואל תלחצי לכל דבר יש פיתרון ..
  • היי,תודה על התשובה :)

לא ידעתי שבדיקת זרע יכולה להשתנות...יכול להיות שיש קשר לזה ששכבנו יומיים לפני?
    ובטופס עצמו של הבדיקה,רשום שצריכה להיות תקופת התנזרות של 3-7 ימים לפחות...?פשוט לא אמרו לנו כלום לגבי זה..
    ואני עדייו לא עשיתי שום בדיקה...רופאת הנשים שלי לא רצתה לשלוח אותי לבדיקות כל עוד לא ניסיתי שנה .
    עשיתי רק בדיקות דם לבדיקה של הורמונים.אני הולכת לרופאה ביום רביעי...

**אור**
  • יומיים זה תקופת התנזרות תקינה לפי דעתי..
    גם אנחנו נמנענו מיחסים יומיים ועשינו בדיקת זרע פעמיים ועדין הייתה בעיה..
    גם שאלתי את הרופא שלי שאמר שאין קשר בין תקופת ההימנעות לתוצאה..

• טוב,קיוויתי... :/
    כנראה שנצטרך לחכות להוראות של הרופאה ביום רביעי..שתגיד מה לעשות..

תודה :)

**אור**
  • זה בדיוק מה שהרגשתי..וגם אני קיוויתי שהתוצאה יצאה ככה בגלל שלא התנזרנו מספיק ימים ומסתבר שזה לא קשור
    אבל תהי חזקה באמת שהכל יהיה בסדר היום אני כבר באמצע התהליך ותדעי שלכל דבר יש פיתרון ועוד משו..אל תחשבי על זה תנסי אפילו לא לצפות ותראי שפתאום זה יבוא..

בהצלחה

• תודה רבה על העידוד...

עוד שאלה..התחלת כבר את ההזרעות?

**אור**
  • כן אני עשיתי הזרעה שנייה לפני שבוע (כולל השבחת הזרע) ועכשיו מחכה לבשורות ..
  • מחזיקה לך אצבעות

את יכולה לספר לי קצת על התהליך?איך קורה?מה צריך לעשות?כואב? אם צריך מנוחה אחריי ההזרעה עצמה?

**אור**
  • אז ככה..
    לאחר שהגענו לרופאת נשים שלי עם התוצאות זרע של בעלי ולאחר שעשיתי בדיקות דם לפרופיל הורמונלי שיצא תקין היא הפנתה אותנו למומחה פריון דרך הקופה..
    בפגישה הראשונה הוא אוסף נתונים עליך ועל הבן זוג שלך ,מחזור סדיר /לא סדיר , הרגלים קבועים(שתיה אלכוהול וכו').. ולאחר מכן קובע לכם טיפול מתאים ככל הנראה תתחילו עם הזרעות כי זה מה שמקובל ..
    ההזרעה מתבצעת עם הורמונים או לא תלוי בשיקול של הרופא שלך ולפי הבעיה שלכם..
    אצלי אין שום בעיה ואני מבייצת תקין לכן הוא לא פיצץ אותי בהורמונים , נתן לי איקקלומין 5 ימים מהמחזור ולאחר מכן צריך להגיע לאולטרהסאונד שנקרא מעקב זקיקים על מנת לראות את התפתחות הזקיקים בשחלה ברגע שיש זקיק מוביל (ניתן לדעת לפי הגודל שלו) אז הרופא אומר מתי צפוי להתרחש הביוץ.. באותו יום שנקבעת ההזרעה בעלך צריך להגיע לתת זרע במעבדת זרע ..הזרע עובר תהליך שנקרה השבחה, הזרע עובר שטיפה וכל תאי הזרע החזקים והטובים מתרכזים ואת מקבלת את זה בחזרה אליכם במבחנה לאחר מכן יש לך עד שעה להגיע למרפאת נשים על מנת שרופא יזריע אותך..

הזרע מוזרק על ידי מזרק מחובר לצינורית מאוד מאוד דקה שתיכנס לרחם שלך התחושה לא נעימה בכלל יש התכווצויות ברחם כאבים כמו של מחזור אבל נסבל...
    לאחר כן את יכולה לתפקד כרגיל ..אני פשוט ביומים לאחר ההזרעה לא עושה פעילות אינטנסיבית מידי..

זה תהליך די קליל אני מאוד מאמינה בו ומקווה שהפעם זה יקלט :)

• תודה על התשובה המפורטת!
    הצלחת להרגיע אותי קצת...

מחזיקה לך אצבעות שזאת תהייה ההזרעה האחרונה שלך ושהחודש תבשרי לנו את הבשורה המיוחלת!!

**אור**
  • תודה רבה רבה יקירה שלי
    ואני שמחה שהצלחתי קצת להרגיע אותך הרי זאת המטרה פה
  • נכון
    איזה מזל שיש את הפורום הזה

**אור**
  • היי,
    גם אנחנו באותה הבעיה בדיוק
    עד עכשיו עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות וכולן שליליות . האם זה אומר בוודאות שאין לי ביוץ???
  • היי... :)
    מתי קיבלת מחזור? ומתי התחלת לבדוק עם המקלוני ביוץ?
    יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוד מוקדם ואז פספסת אותו,או שיש לך ביוץ מאוחר..באיזה יום את של המחזור?

**אור**
  • היי Yifatfas
    אני אישית לא מאמינה במקלוני ביוץ
    תבקשי מהרופא שלך מעקב זקיקים על מנת לראות מתי מתרחש הביוץ..

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה