סתם בא לי לפרוק קצת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כמו שחלקכן יודעות בעיות בעבודה לא חסר לי... וביום שלישי שעבר זה הגיע למצב שהבוס שלי בערך הרים עליי יד...
    ביום רביעי חמישי ושישי הייתי אמורה להיות בחופש בכל מקרה כי הייתה לי חינה ביום רביעי...
    והיום פיתאום כולם בהלם שאני לא מתכוונת לחזור לעבודה...
    אני י5דעת שזה מעשה לא חכה כי אני בהריון אבל המצב בעבודה כבר הגיע לרמות שאני לא מסוגלת לעבור יום בלי עצבים ואני חושבת שזה לא בריא לתינוקת בכלל אז העדפתי להישאר בבית... למדתי חשבי שכר ויש לי אבא עורך דין אני קצת מבינה בזכויות שמגיעות לי וסומכת על עצמי שאסתדר כי אני לא בחורה שאשב בבית גם אם ללכת להיות קופאית בסופר באופן זמני...
    היום בבוקר אמא של בעלי שאלה אותו אם הלכתי לעבודה היום והוא אמר לה שלא... היא כמובן לא יודעת את כל הסיפור המלא וכעסה ממש, בעלי ואח שלה אמרו לה שלא תתערב ושתניח לי לעשות מה שאני מבינה...
    כיאה לחמה חטטנית היא החליטה בכל זאת להתקשר אליי ולשטוף אותי בכעסיה כמה שאני לא אחראית ושאני לא צודקת ושאני צריכה להזיז את עצמי וללכת לעבודה בכל מקרה ולסתום את הפה וחהגיד תודה כי אני בהריון ואסור לי לעשות דברים כאלה...
    לא משנה מה ניסיתי לענות ולהסביר היא לא הייתה מוכנה לשמוע ופשוט אמרה שיש לי צשובות של ילדה קטנה ושממש איכזבתי אותה...
    ביום רביעי היתונה שלי ועד היום היא הייתה פשוט מדהימה אהל ברגע אחד היא פשוט הרסה הכל וכל כך קשה לי לחשוב שאני צריכה לחזור לבית שלה ביום חמישי וחגור שם עד שנמצא בית!!

סליחה על אורך החפירהשוט הייתי חייבת לפרוק!!
3 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שיש גבול. ואף אחד לא רשאי להרים או כמעט להרים עליך יד.
    הבריאות שלך (בלי קשר להריון!!) והביטחון שלך חשובים הרבה יותר.
    אני חושבת שבמקרה כזה את צריכה לפנות לתמ"ת ולבדוק מה הזכויות שלך.
    אין דבר כזה שירימו עליך יד! או כמעט ירימו עליך יד! יש גבול!!!
    לגבי חמתך, ייתי ממליצה להגיע לבעלך שלא ישתף אותה ויתחמק מלענות לה על דברים כאלה כדי למנוע מצב שהיא מתקשרת אליך....

בהצלחה! תהיי חזקה ואל תתני לאף אחד לאיים עליך בשום צורה!
  • שיר כמובן שאני לא הולכת לוותר כמו שאמרתי אני יודעת את הזכויות שלי ויש לי אבא עורך דין... כרגע הראש שלי בחתונה ובאירגונים האחרונים אבל מיום ראשון הבא אני אטפל בהם כמו שצריך והם ישלמו לי כל שקל ושקל כולל פיצויים שהם חייבים לי...

ובקשר לחמתי בעלי דיבר איתה ואמר לה שלא תתערב ושזה לא עניינה והיא התקשרה "וביקשה" סליחה... זה היה נשמע כל כל מאולץ וכאילו מישהו הכתיב לה מה להגיד... באמת שכל מה שאהבתי והערכתי וכיבדתי בה ירד לגמרי ואני אכבד אותה רק כי היא אמא של בכלי וזהו..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה