קצת מבואסת אבל אופטימית- מזהירה מראש- חפירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היוש בנות יקרות...
    קצת לשתף אתכן, אולי מישהי פה חוותה את זה גם...
    אני כרגע בעודף משקל (לא בהריון) BMI גדול מ 40 (ז"א ממש דבה),
    ובשנה האחרונה, בעיות במחזור (גם בתקופה שלקחתי גלולות).
    שבוע שעבר, בדיוק חודש אחרי שהפסקתי והיות ולא בא מחזור והיו כאבים נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חזקים שלא נתנו לי לתפקד,
    הרופאה הממש חמודה שלי נתנה לי תרופה בשם פרוברה, 2 כדורים ליום למשך 5 ימים, וטענה שאחרי זה אמור לבוא המחזור....בנוסף לזה שיש לי רירית דקה מאוד....
    באותו יום בא לי המחזור, אבל לא ממש מחזור אלא רק בניגוב...
    נמשך כבר 5 ימים רק ככה בניגוב.
    אני מודאגת מהעניין הזה, שלא יהיה לי ביוץ כמו שצריך, ושהרירית לא תתעבה...
    רק ב18 לחודש יש בדיקה אצל הרופאה.
    אין לי סבלנות....
5 תגובות
עמוד 1
  • אפעם לא לקחתי את הכדור אבל יכול להיות שזה מה שהוא עושה? כמו 'ריסטרט' לגוף?
    אני לא באה לשפוט חס וחלילה אבל מהכתב נראה שהשומן כן מפריע לך, אני מבינה נכון?
    אני יודעת ששינויים במשקל גורמים גם כן לחוסר פוריות ולבעיות בקליטה, כדאי לבדוק ולעקוב אחרי זה..
    בהצלחה! בכל דרך שתבחרי :)
    מחזיקה אצבעות להצלחה בקרוב!
  • היי שיר תודה על ההתייחסות!
    היום (יומיים אחרי הכדור האחרון) שוב הגיע המחזור אבל הפעם כמו שצריך.
    שוחחתי עם הרופאה, היא אמרה שזה בסדר ושאין לי מה לדאוג,
    ולגבי הביוץ- שאספור החל מהיום.
    בכל אופן, העברתי את התור אליה ל 24 לחודש.... (שיהיה קרוב יותר לביוץ שאמור להיות)
    נקווה לטוב.

ולגבי המשקל- מאוד מפריע לי!! אני כבר חודש מנסה לרדת... עושה מאמצים... הולך ממש ממש לאט... אבל יהיה בסדר ב"ה...
  • את יכולה לבקש ממנה הפניה למעקב זקיקים ואז את לא צריכה ללכת אליה וללכת עצמאית למעקב כל יומים שלושה מהיום ה13-14 למחזור (כלומר מהיום).
    לגבי משקל - ניסית לפנות לדיאטנית של הקופה? לי היא מאוד עזרה...
    שיר (:
  • רגע.....
    לא הרופאת נשים עושה את הבדיקה של הזקיקים?
    היא לא יכולה להגיד לי אם הזקיק שלי מספיק????
    לא מבינה איך זה הולך.

לגבי הדיאטנית, יש לי תפריט ממנה. תודה רבה!!
  • הרופאה יכולה לעשות אבל יש גם טכנאים שעושים, ואליהם את יכולה ללכת כמעט כל יום.... עדיך שתהיה לך הפנייה...
    יש רופאים שנותנים בדיקות דם בשילוב עם המעקב זקיקים וככה את יודעת בוודאות שהזקיקים הולכים לבייץ (אצלי הייתה בעיה שהזקיק היה משתחרר מוקדם יותר והביצית לא הייתה יכולה לקלוט את ההריון ועלו על זה רק בבדיקת דם)

שיהיה בהצלחה! סומכת עליך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה