דימום בשבוע 11+4 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני היום בשבוע 11+4 ובשבוע 7+4 היה לי דימום שלווה בהתכווצויות בבטן התחתונה (לא חזק מאוד מאוד, אבל כמו כאבי מחזור) ושלשול
    כמובן שהלכתי מיד לרופא נשים שראה שהכל בסדר עם העובר ושאין דימום ברחם.
    אתמול, היה לי מקרה דומה- כאבים קלים בבטן התחתונה, שלשול ודימום.
    האמת שבד"כ שכואבת לי הבטן אני משלשלת.
    כשהרופא שאל אותי אני לא יודעת להגיד בדיוק האם זה דימום קל או חזק יותר. אני יכולה לומר שהתחתונית הייתה כמעט כולה בדם (לא עבר למכנסיים). זה לא היה דימום מאסיבי וזה נפסק עוד שהגעתי לרופא.
    כמובן הרופא בדק שהכל בסדר ושצוואר הרחם סגור.

אשמח לדעת מה ההשלכות של זה? האם זה נורמלי בשלב זה של ההריון?
    עליי לציין שהייתי קצת חולה בימים האחרונים עם מעט חום וכאב גרון ולקחתי מוקסיויט פורטה- האם מחלה עלולה להשפיע בנושא הזה?

אשמח להבהרות (ולהרגעה.. :)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום סיוון

בעיקרון אם הכל בסדר בבדיקת האולטרה-סאונד, אז יש סיכוי גבוה שמדובר בארוע חסר משמעות מבחינת המשך ההריון ויש סיכוי גבוה מאוד שההריון ימשיך באופן רגיל ותקין ללא סיבוכים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה