בנות...צריכה את עזרתכן!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...אני חדשה כאןן
    היום עשיתי בדיקת דם ויצא לי 43
    הריון ראשון...לא מבינה כלום..
    מחזור אחרון היה ב8.10.14
    הבטא נראה לכן בסדר?לא נמוך מידי?
5 תגובות
עמוד 1
  • זה ככה פה?! שישים קוראות ואף אחת לא מגיבה?!
  • את לא צריכה להילחץ כי זה תלוי בביוץ. אם היה לך ביוץ מאוחר התוצאה תהיה נמוכה יותר.תוצאה אחת לא אומרת כלום. תחזרי על הבטא בעוד יומיים ותראי אם יש הכפלה
  • ברוכה הבאה!
    דבר ראשון, אל תתעצבני.. בדרך כלל עונים פה בערב.. ובלי קשר אני דיי בטוחה שמספר הקוראות כולל בתוכו גם בנות שלא רשומות לפורום כך שהן גם לא יכולות לענות.
    ולשאלתך - אני לא מומחית בנושא מה גם שזה הריון ראשון שלי אבל ללא ספק התוצאה חיובית! :) אני עשיתי בדיקה יום לאחר האיחור והתוצאה הייתה 80, גם לא גבוה במיוחד.
    בכל מקרה, תעשי בדיקה נוספת בעוד יומיים לוודא הכפלה של התוצאה. שיהיה בהצלחה!!
  • תודה בנותתתתתתת...
    אני מקווה שזה בסדר ותקין....
    כולן אוכלות סרטים על ההתחלה או רק אני?! חחחחח
  • חחח רובן. אל תדאגי את לא מיוחדת... לפחות לא בנושא הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה