עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנה"ח בעבודה.
    אתמול הבוס הודיע רק לי(כי אני צריכה להוציא שקים של שכירות) שהמפעל עובר מקום. עובר ליד כפר קאסם.(אנחנו נתחלק בשטח ביחד עם עוד מפעל "שבמקרה" יש לנו קשר איתם)
    אין לשם אוטובוסים וגם אם כן זה הליכה של 20 דק' מהתחנה למקום העבודה.

שאלתי את הבוס שלי איך אני אמורה להגיע? לחזור?(אני יוצאת מהעבודה ב-3 וחצי כדי להספיק להוציא את הבנות מהגן) והוא אמר שנמצא פתרון ושיש מלא עובדים מהמפעל שאנחנו הולכים להתחלק איתם שהם יוכלו לקחת אותי.
    ואני-

2 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב שזה נקרא הרעת תנאים ואת יכולה להתפטר וזה יחשב כאילו פוטרת ומגיעים לך פיצויים.
    אני חושבת שאם זה עובר למרחק של יותר מ-40 ק"מ זה נחשב הרעת תנאים אבל אני לא בטוחה, כדאי שתבדקי באינטרנט מה נקרא הרעת תנאים.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • יש באינטרנט פורומים של זכויות נשים בהריון שעורכי דין עונים לך עליהם (זה מאוד מקצועי) אני נעזרתי בהם כמה פעמים
    שלחתי אותה שאלה למספר פורומים וקבלתי תשובות תוך יום יומיים

תנסי להפנות את השאלה שלך אליהם אני חושבת שאת צריכה תשובה מקצועית ממישהו שמבין בנושא

בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה