שמירת הריון שאלה למבינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אז אמנם הייתי בהריון הראשון בשמירה אבל הזכרון שלי לא משהו אני זוכרת רק חלק מהדברים אחרי הכל עברו 7 שנים :-)
    אני בשבוע 25 יש לי צוואר מקוצר 30 ממ אבל יחסית שומר על האורך אבל יש צירים בשבועיים האחרונים לאחר שבוע מנוחה שנתן הרופא אתמול שוב ביקרתי במיון ושוב נראתה פעילות רחמית אך הצוואר עדיין שומר על האורך ולא נראית סכנת לידה ושוב הומלצה מנוחה.
    כיוון שאין לי כבר ימי מחלה התייעצתי עם הרופא שלי מה עושים ואמר שננסה להגיש תביעה לביטוח לאומי לשמירת הריון.
    אני זוכרת משהו על 30 ימי מחלה רצוף מישהי יכולה להסביר לי איך זה הולך?
    נכון לעכשיו אני בשבוע מחלה והומלצה מנוחה נוספת אז מה אני צריכה לבקש מהרופא לתת לי אישור מחלה על עוד 23 ימים ורק אז למלא את הטפסים לתביעה?
    יש מישהי שמהסיבה הזאת גם יצאה לשמירה? יש סיכוי שלא יאשרו לי שמירה?

אשמח לתשובות

תודה
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

3 תגובות
עמוד 1
  • בשביל לקבל שמירה מביטוח לאומי עד צריכה להיות חודש בבית. תצטרכי למלא טפסים ויהיו גם טפסים לרופא ולמעסיקה שלך. את יכולה להגיש גם עכשיו לביטוח לאומי בתנאי שלא תחזרי לעבוד ותישארי בבית. הם ישלמו לך רטרואקטיבית.
    בגדול הם יכולים גם לסרב. אני שלחתי אליהם מכתב מפורט למה אני בסיכון ועד כמה קשה המצב ולא מסתדר עם העבודה והתפקיד....
    צריך רק לחייך!

• לי היה מקרה קצת דומה...... התיחלה לי פתיחה ומחיקה בשבוע 27 ככה
    בשבוע 34 ממש צירים אמיתיים... אז הרופא נתן לי מחלה לנוח בבית, אבל הוא אמר שאין סיכוי שיאשרו לי את זה בביטוח לאומי
    שמירת הריון זה אם יש סכנת הריון לאם או לעובר באופן חד משמעי,!!!!

אולי יתנו לך תנסי??? לא תפסידי מזה כלום .............
  • מינימום 30 יום במכה.
    אם חזרת לעבודה אחרי- את יכולה לתבוע מהם כבר מ- 14 יום.

אם הרופא נותן לך סה"כ 30 יום רצוף (את יכולה לנסות לסדר את זה איתו) את יכולה לתבוע אותם, עם מסמכים ממעסיק ורופא. תשמרי כל מסמך, אולטראסאונד, מוניטור וכו, ואחר כך תחליטי מה הכי משכנע (טפסי שחרור מבית חולים, דוח ביקור אצל רופא וכו) ואותם תגישי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה