מבייצת בזמן נידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני ממש מתוסכלת!! אני אחרי המחזור השלישי שלי לאחר הפלה(שהצלחתי להיקלט רק אחרי שנה)
    וכל חודש מאז ההפלה אני מרגישה את הביוץ שלי בזמן הימים הנקיים! זה מתסכל אין לי התרגשות לטבול במקווה...
    היום זה היום ה- 10 למחזור והכאבים התחילו שוב, שוב מוקדם מדי הלכתי לרופא לראות שאני לא טועה והוא אמר לי שהביוץ עלול להופיע היום או מחר או שהוא כבר היה..
    קשה לי מצפונית לקיים יחסים ללא מקווה.. הרבנים לא נותנים לי היתר ללכת למקווה מוקדם יותר ואני לא מבינה למה מציעים לי לקחת כדורים שידחה את הביוץ ולא שזה יהיה טבעי לפי הגוף שלי
    מה הייתן מייעצות לי לעשות?
5 תגובות
עמוד 1
  • כן, תיקחי כדורים שידחו לך את הביוץ! גם לאחותי הייתה את אותה הבעיה והיא חיכתה שנה (שנה של תסכולים ושל נסיונות) אחרי שנה היא הלכה לרופא שיביא לה כדורים לדחות את הביוץ ובאותו חודש היא נכנסה להריון:)
  • אני לא מבינה מה הסיבה שבגלה את לא רוצה לקחת כדור שידחה את המחזור...
    לדעתי, זה הרבה פחות נורא מלקיים יחסים לפני המקווה...
    בהצלחה
  • מסכימה עם חסרת סבלנות!
  • תתקשרי למכון פועה..
    יש רבנים שנותנים היתרים לטבול לפני, יש הרבה דרכים לטפל בעקרות הלכתית..
    בלי קשר איך הרופא לא יודע אם הביוץ יהיה היום או מחר או שהיה כבר? אם זה היה הוא רואה נוזל.. לא היה- אין נוזל.. הייתי חוזרת ביום המקווה על המעקב זקיקים להיות בטוחה.. בכל מקרה תתקשרי להתייעץ במכון פועה
    בהצלחה
  • אני מסכימה שאת צריכה להתקשר למכון פועה,
    אני גם מכירה מישהי שיש לה מחזור קצר ואישרו לה לטבול לפני.
    אסור לטבול ב 7 ימים מיום קבלת המחזור, לאחר מכן הם מתירים בהתאם לנסיבות.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה