חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כולם.
    אני חדשה כאן... אני שירה בת 28 נשואה שנה וחצי.
    שנה לא שותה גלולות.. אבל מנסים ממש רק כמה חודשים. )חןדשיים אחרונים השתמשנו בערכות ביוץ שבאמת הזיזו משהו... אף פעם לא היה לי איחןר במחזור ופתאום מאחר ביומיים.. ובמחזור האחרון ב4 ימים!!)
    מחר בערב אני ובעלי הולכים לרופא נשים.
    וכןלי בלחץ! איך מתחילים את כל זה??? מה אומרים לרופא נשים פעם ראשונה???
    אין לי עם מי לדבר... אחות שהתחתנה אחריי בהריון אחותי עם ילדים ומרגישה שאין לי עם מי לדבר.
    בעלי סופג הכל ומעוודד מאוד. מרגישה דפוקה.

מה כל כך לא בסדר כאן.... כל היום הראש חושב על מחר. על מה לא בסדר אצלנו..
    מתחרפנת!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי שירה
    אני גם בת 28 נשואה כמעט שנה מנסים שלושה חודשים המחזור שלי מדויק מאוד ופתאום בשלושה חודשים האחרונים איחר ב 5 ימים!! הגוף נכנס ללחץ וזה מה שגורם לאיחור.
    הלכתי לרופא נשים שאמר לי לזרוק את כל הערכות ביוץ לפח ופשוט לקיים יחסים בין היום ה 10 ל 20 אם אפשר כל יום אבל לא פחות מפעם ביומיים.
    שתדעי שהזמן הממוצע להכנס להריון ראשון בארץ הוא 8 חודשים אז אין לכם שום סיבה להילחץ או לדאוג.
    ואני גם הייתי מוותרת ללכת לרופא וממשיכה לנסות בלי לחץ.
    שיהיה בהצלחה :)
  • תודה ליאת על היחס... :)
    העניין שאני כבר שנה בלי גלולות.
    אם זה לא נחשב כניסיון.... :/
  • לא הבנתי למה את לא יכולה לדבר עם אחיות שלך... אני בטוחה שהן יהיו שם בשבילך וירגיעו אותך מעט.

הלחץ לא עוזר.... אתם באמת לא מנסים הרבה זמן ואין מה להילחץ

ומה להגיד לרופא? תעני על השאלות שלו. בדר"כ מתחת לשנה הם לא עושים שום דבר אלא ממליצים להמשיך לנסות ולחזור אחרי שנה של ניסיונות. את יכולה להגיד שאת כבר שנה ללא גלולות וסביר להניח שהוא ישלח אותך קודם כל לעשות בדיקת דם שמראה לו פרופיל הורמונלי (עושים אותן בימים ספציפיים של המחזור). אחרי הבדיקת דם תדעו קצת יותר טוב איפה אתם עומדים.

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה