התקשויות בבטן ולחץ בחזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    אני בשבוע 27+1, היריון שני ותקין.
    מזה כשבוע וחצי שיש לי מידי יום, כמה פעמים ביום, התקשות בבטן וזה מלווה בלחץ בחזה. זה מתחיל בזה שכל הבטן ממש מתקשה (לעיתים גם צד אחד של הבטן מתרומם למעלה כאילו שהעובר דוחף ונמצא שם) ואז אני מרגישה את הלחץ בחזה ממש מטפס למעלה! לאחר מספר שניות זה נרגע ומתפוגג. בהיריון הראשון היו לי התקשויות אבל יותר לקראת סופו אבל בלי הלחץ בחזה ומה שקורה לי עכשיו חדש לי לגמרי. האם יכול להיות שאלה הם צירי ברקסטון? האם זה מסוכן לעובר?
    חשוב לי לציין שאני שותה אז זה לא נובע מהתייבשות.
    המשך יום מקסים!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה נשמע כמו צירים. כדי לדעת האם אלו צירים ברקסטון את חייבת להבדק ולוודא כי לא עושים פתיחה או מחיקה של צוואר הרחם. ממליץ כי תגשי לבצע מוניטור ובדיקת רופא, כולל אולטרה-סאונד בהקדם המיידי.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה