התלבטות על מספר עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי.
    התלבטות בין מספר דגמים:
    פג בוק פלוס
    מוצי 4 רידר
    ביבי גוגר סיטי מיני
    גוד ביבי דגם ללה
    bravi דגם ovo

הפג מכוערת, המוצי מסורבלת וכבדה, גוד ביבי לא מוכרת אבל מאד יפה כנל Bravy.
    אשמח לשמוע חוות דעתכם, אנחנו מחפשים משהוא טוב ויציב, קליל ונח, (אנחנו גרים בקומה רביעית בלי מעלית) ושיחזיק מעמד לכל הילדים הבאים (אנחנו רק בלידה ראשונה)
5 תגובות
עמוד 1
  • אני הזמנתי את הבייבי גוגר gt העגלה הספורטיבית שלשה גלגלים. שאלתי אנשים שיש להם אותה והם ממש מרןצים..
    יחסית זולה (3,000 טיולון ואמבטיה) ביד אחת מתקפלת, קלה מאוד, נוחה, גבוהה מאוד, מתאימה לילד עד גיל 3. פשוט משתלמת בטירוף!!!
  • היי בנות,

פתחנו פורום חדש בנושא הציודים לתינוקות. אתן מוזמנות להמשיך את השיחה שם

http://www.yoledet.co.il/forum/?FORUM_ID=33

המשך הריון תקין וקל
  • לדעתי קומה רביעית כדי לחשוב על משהו קליל
    סקייבס קליסטו
    http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=590&mid=780268
    קטן קומפקטי והכי חשוב שאחרי 4 חודשים שמשתמשים
    באמבטיה יש לך טיולון סוף הדרך קליל ונוח
    אני בילד 3 הבנתי שצריך להתמקד בטיולון כי הוא לתקופה ארוכה

]

• אין על הבייבי גוגר סיטי מיני!
    גם הGT טובה אבל אני לא מחליפה את הסיטי מיני בשום עגלה אחרת, גם נוחה וגם עמידה ונחשבת יחסית גם בין הזולות שיש. ראיתי שיש מבצע במאמי ביי היא עולה 1390.
  • קנינו את הברבי אובו. היא בשימוש שבוע וחצי ועד עכשיו די נוחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה