אתמול התחלתי עם זריקות גונאל אף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחות בIVF אמרה שתוך פחות משבועיים נעשה שאיבה וכמה ימים אחרי זה החזרה.
    אז יתכן שכבר החודש אהיה בהריון! מתרגשת
10 תגובות
עמוד 1
  • גם אני עברתי טיפולים, זרעקות שאיבה החזרה. מאחלת לך בהצלחה והלוואי שתיכנסי להריון עוד החודש!!!! תשתי מלא מלא מלא מלא מיים, זה מה שהציל אותי מהכאבים!

אם את צריכה להתייעץ או לשאול שאלה, אני כאן לשירותך, חקרתי את הנושא כמעט מכל הכוונים!

חיבוקים
  • תודה רבה על התמיכה! זה מאוד עוזר
  • היי בנות
  • כן, זה אומר שעוד כ-יומיים שאיבה.

בהצלחה
  • מה שאוראור כתבה, תמשיכי לעדכן.
    בהצלחה :)
  • בנות!

מחר בבוקר שאיבה!

כולי משקשקת מפחד והתרגשות!

תחזיקו אצבעות
  • איזה יופי!! הכל מתקדם מעולה!! אין ספק שהשאיבה הראשונה מלחיצה כי לא עברת עדין שאיבה, יכול להגיד לך שזה החלק הכייפי בסיפור! את נרדמת ונחה לך בכייף וקמה אחרי ששואבים לך את הביציות:)))

בהצלחה רבה:) תעדכני כמה שאבו...
  • השאיבה עברה בהצלחה
  • ואווווווו 13 זה מלא ו9 הפריות זה בכלל הצלחה!!!
    שמחה שהשאיבה לא הייתה נוראית. ההחזרה בהרבה פחות מלחיצה ולא מרגישים אותה בכלל.
    מתי ההחזרה?
  • היי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה