צריכה את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    נשואה כבר חמישה חודשים. לא מנסים למנוע הריון אלא מחכים שיגיע.
    היו מספר חודשים שהרגשתי תופעות מוזרות אבל זה לא הגיע. המחזור שלי לפעמים מקדים ל26 ולפעמים מאחר ל33 יום.
    החודש האחרון חיכיתי והרגשתי שאולי זה באמת קורה. אתמול ביום ה33 אחרי שבוע של כאבי בטן משונים המחזור הגיע בצורה מוזרה. בצבע כהה וצמיגי כזה. אני עדין עם כאבי בטן סיוטים, אתמול זה היה נוראי, היום קצת יותר טוב אבל עדיין כואב.
    בהתחלה חשבתי שאולי זה השתרשות. למרות שאני לא בטוחה כי עברו שבועיים בערך מהפעם הראשונה לאחר ההזרעה של החודש. אני עדיין עם בחילות והכאבי בטן לא עוזבים אותי.
    לא יודע מה לעשות :/
    יש לציין שיש לי תור לליזר השבוע ואני לא יודעת עם לעשות כי אולי זה מסוכן.
    אשמח לשמוע הצלה בנושא 3>
    תודה !!
4 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב שזה באמת השתרשות שזה מגיע במות של דם? איך לכן זה היה?
    היום הדם קצת נחלש אבל עדיין יש דימום (היום השני) מה אתן אומרות?
  • לדעתי תעשי בדיקת בטא מחר על הבוקר..
    בכל מקרה תקבעי תור לרופא ותתחילי בבדיקות כלליות.. לא משהו מלחיץ רק לראות שהכל בסדר..
    אם המחזור לא סדיר הייתי משתמשת במקלוני ביוץ לדעת מתי לכוון ביחסי מין..
    בהצלחה

דרך אגב לי היו שלושה שבועות הפרשות חומות בהירות וזה ניה הריון.. אז הכל יכול להיות..
  • סליחה על הבורות. בדיקת בטא זה בדיקת הריון ביתית רגילה?

תודה רבה על היחס!
  • בצהריים התחילו לי כאבים בצד שמאל בבטן :/

צריכה אתכן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה