חודש חמישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם: אשתי צריכה לנוסע לטורקיה בגלל העבודה(אנחנו חיים בחו"ל),ואני לא רוצה שהיא תפספס את ההזדמנות הזאת,בנסיעה הזאת(בחודש אפריל) היא תהיה בחודש 5,השאלה שלי האם מבחינת היריון זה בסדר להיות ללא השגחה(היריון ראשון)?
4 תגובות
עמוד 1
  • לכמה זמן נוסעים ?
    אני טסתי במשך שעה לכל כיוון לחופשה בת שבוע בחודש חמישי וזה אפשרי במידה וההריון תקין

• היי ליהוש,תודה על התגובה המהירה שלך,רק היא נוסעת לתקופה של שבוע,כרגע היא בשבוע ה-6 פלוס 3,עד עכשיו הכל בסדר תודה לאל,בחיים לא היה לי בעיה שהיא נוסעת עכשיו אני ממש דואג ולא כל כך בא לי שהיא תסע בגלל ההריון אבל אם הרוב יגידו שזה בסדר ונורמאלי (הריון תקין)אז סבבה?
  • היי אביב,

במידה וההריון תקין,
    אפשר לטוס עד חודש תשיעי (!)
    ולא אמורה להיות שום בעיה.

אני טסתי למשך חודש לארה"ב (טיסה עם שני קונקשיינים)
    כשהייתי בחודש 6 (בשבועות 24-28).

הדבר היחידה שכדאי לעשות זה לוודא שוב עם רופא הנשים לפני הטיסה שבכל תקין,
    וכדאי ליידע את ביטוח הנסיעות ולקחת פוליסה יקרה יותר
    (לכל מקרה שלא יהיה חס וחלילה).

בהצלחה!
  • היי,
    יש לנו כבר את כל הביטוחים שצריך,כולל ביטוחי טיסות.
    אני ממש מודה לכם על העזרה עזרתן ובענק.
    עוד שאלה אחת: מה זה אומר 108/58 בלחץ דם?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה