התייעצות:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!!
    יש לי שתי שאלות חשובות, אשמח לתגובות מנשים שמבינות: אני בתחילת ההיריון שלי ולא בטוחה- עד מתי להמשיך לקחת חומצה פולית?
    ובנושא אחר- אני יודעת לגבי השקיפות העורפית שיש לפעמים בעיית תורים ולכן רוצה לקבוע תור מוקדם. אני גרה במודיעין, איפה כדאי לעשות?? מי מומלץ?

המון תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לקחתי חומצה פולית עד הלידה, לגבי רופא נשים אני לא מהאיזור :)

• אני לקחתי חומצה פולית עד לפני כמה ימים (אני בשבוע 20 היום) שאז הרופא אמר לי להתחיל לקחת ברזל ושאני יכולה להפסיק עם החומצה הפולית..

• גם לי הרופאה אמרה שאחרי החודש השלישי להריון אין בשביל מה לקחת חומצה פולית ולעבור לברזל..
    שיהיה בקלות ובהצלחה!
    שקיפות אין לי כ"כ מושג, אני עשיתי בפ"ת..
    ממליצה להתקשר למוקד של הקופה ולברר שמות של רופאים שמקבלים קרוב וככה לבדוק אצל מי מומלץ...
    בהצלחה!!

שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה