עצבים אחרי הסקירה מאוחרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, אתמול הייתי עם בעלי בסקירה מאוחרת (שבוע 23) וממש התאכזבתי ומאז אני רק חושבת על זה..אז רציתי לשמוע מה דעתכן-

בהתחלה קבעתי תור לסקירה רגילה בקופת חולים- ( עולה 28 ש"ח)
    ואחרי שהייתי בסקירה מוקדמת במרפאה פרטית שכנעו אותי שעדיף לי גם לעשות את הסקירה מאוחרת אצל אותו רופא בפרטי- (עולה 500 ש"ח ואחרי החזר של הקופה יוצא לי לשלם 236 ש"ח)
    גם האחות הריון אמרה לי שאותו רופא שאני ילך אליו פרטי יעשה לי את הסקירה בקופה אבל בקופה זה תור של עשרים דקות ובפרטי יש לו יותר מחויבות אז זה הרבה יותר מקיף, עם יחס אישי והסברים על הכל וגם לפחות 40-45 דקות.

החלטתי לבטל את התור בקופה וללכת למרפאה הפרטית שזה עולה יותר בשביל להיות רגועה ולקבל יחס טוב.

ואז הגעתי לסקירה- מרוגשת והכל אבל---
    בפועל הבדיקה עצמה הייתה 20 דקות.כמו שיש בקופה.
    אני מרגישה שהרופא לא בדק הרבה דברים (ואם בדק לא אמר את זה בקול) כמו לספור מספר אצבעות בידים/רגליים , דברים בפנים ועוד...
    אני בהריון ראשון אז אף-פעם לא עברתי את זה אבל אני יודעת שבבדיקה הזאת בודקים ה-כ-ל וזה ממש לא היה ככה בבדיקה הזאת.
    קיבלתי דיסק עם 50 תמונות- אבל בפועל רק 6 תמונות שחוזרות על עצמן שרק באחת(!!) מהן רואים משו..באמת שהשאר זה סתם בלאגן.

לסיכום-שילמתי הרבה יותר בשביל לקבל את אותו רופא שהיה בודק גם בקופה, בזמן קצר בתחושה שניפנפו אותי מהר בלי לבדוק הכל ובלי הרבה הסברים..

הרופא אמר בסוף הבדיקה שהכל תקין-אבל בעקבות כל מה שסיפרתי לכן עכשיו אני לא רגועה שבאמת הכל בסדר ואני ממש עצבנית כי מרגיש לי שלא ראיתי בכלל את התינוק-רק תמונה אחת של הפנים זה הכל...

באמת מתוסכלת מזה ואשמח לשמוע אם זה נראה לכן סביר מה שקרה שם ואם כדאי ללכת שוב לבדיקה במקום אחר?

תודה למי שקראה עד כאן
1 תגובות
עמוד 1
  • תראי שאני עשיתי את הסקירה המאוחרת הבדיקה היתה הרבה יותר קצרה מהראשונה. הרופא בדק דברים ספציפיים כמו החדרים בלב, עונות המוח, קוטר ראש, מבנה עצמות, אף, ערובות עיניים ועוד כמה דברים שלא זכורים לי. הבדיקה היתה הרבה יותר קצרה, עיניינית ולא דיבר יותר מידי...
    גם אני יצאתי לא שקטה והמזיכהר ראתה שלא הייתי מרוצה, יום למחרת היא התקשרה ואמרה שדברה עם הרופא והוא אמר שאני יכולה לחזור לסיקה חוזרת. ככה זה בפרטי. תתקשרי, תגידי שאת לא שקטה ושיקבעו לך מחדש. אצלך המצב טוב, נמשך 20 דקות, אצלי 10 דקות והייתי בחוץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה