זקוקה לחיבוק וירטואלי... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    נחשפתי לפורום הזה לא מזמן במסגרת המאמצים הקדחתניים שלי למצוא תשובות לשאלותיי אצל מר גוגל.

אני בת 23, נשואה באושר ב"ה כ10 חודשים.
    אני מקווה שהגעתי למקום הנכון - אני פשוט זקוקה לחיבוק וירטואלי-אמיתי ככל שניתן... ומילה טובה.

קצת רקע:
    לפני החתונה לקחתי 2 חפיסות ברצף גלולות בשביל שאהיה טהורה במקווה. מאז אני כמובן נקייה ואנחנו מקיימים יחסים ללא אמצעי הגנה.
    חשוב לציין שמאז ומתמיד המחזור שלי היה סדיר, הדימום ארך כ5 ימים ולא נתקלתי בבעיות או עיכובים.
    המחזור הקודם איחר בשלושה שבועות (!) לאחר שעשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית, הלכתי לרופא נשים שנתן לי כדורים שיביאו את המחזור אבל החלטתי שלא לקחת אותם
    מהחשש שאולי היה לי ביוץ מאוחר.. כאמור אחרי שלושה שבועות איחור, היו לי כתמים חומים ואז דימום כרגיל.

המחזור הנוכחי גם כן מאחר, כרגע קצת יותר משבועיים..
    השוני כאן הוא שהייתה לי תחושה של קבלת מחזור - החזה התקשה, יצאו פצעונים, מצבי-רוח וכד', ואז הכל הפסיק.
    שלשום התחילו לי כתמים חומים, בהתחלה כהים ממש, אח"כ בהירים ואז הפסיקו לחלוטין כלא היו.
    היום עשיתי בדיקת הריון ביתית וכמובן.. שלילי.

אני עייפה נפשית, מותשת ממש.
    נכון שאנחנו מנסים פחות משנה, ונכון שיש נשים שמטופלות במשך שנים עד שהן רואות ישועות...
    אבל אני ובעלי צעירים, וקשה לי לקבל את זה. ופתאום כולן בהריון!!! כולן אמהות!!!
    אני יודעת שהכל לטובה וכל דבר בעיתו ובזמנו, ובכל זאת...

אוף.
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל הייתי מבקשת בדיקות של הורמונים, לראות שבאמת הכח תקין בע"ה
    אחר כך מעקב זקיקים לבדוק בדיוק מתי הביוץ ולכוון לשם
    ולבדוק שאין שחלות פוליציסטיות..
    אל תהיי עצובה, בסוף ההריון יבוא בע"ה
    אין קשר לגלולות לדעתי, יש נשים שלוקחות גלולות שנים וגם ברציפות..
    בהצלחה
  • הייתי מייעצת לך בדיוק מה ש״לו רק היה לי״ ייעצה לך;)

מעקב זקיקים אמור לפתור את הבעיה ואם לא אז לבדוק את הזרע של בן זוגך.

בהצלחה:)
  • מסכימה עם 'לו רק היה לי', זה בדיוק מה שצריך לעשות..
    יכול להיות שעלית במשקל בשנה האחרונה?

שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה