רגש לעובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 31 ולא מרגישה שום רגש של אהבה לעובר.
    כל אחת שאני שואלת אומרת שהיא נקשרת אליו בייחוד לאחר שהוא מתחיל לבעוט ומרגישים אותו. ואני לא מרגישה שום דבר אליו!!!
    לא אהבה לא שנאה ממש כלום.
    האם מישהי מרגישה כמוני ואם לא מה עלי לעשות?
    מתוסכלת
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה, אל תהיי מודאגת, מה שאת מרגישה זה טבעי לחלוטין, יש כאלה שנקשרות לעובר ויש כאלה שלא
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• תהיי רגועה הכל בסדר ...
    אני יכולה לומר על עצמי שבמהלך ההריון גם לא הרגשתי כלום רק לקראת סופו התחלתי לומר כנה אני אוהבת , אחרי הלידה משום מה לא היה לי רגש - הכל היה מוזר ומשונה פשוט לא רציתי כלום ,
    החודש הראשון היה קשה לי ברמות כי הם כל הזמן בוכים אוכלים ישנים ולא מביעים הבעות - כפויי טובה כאלו ;)
    אבל ברגע שהוא התחיל לחייך לי , וברגע שהוא היה נרגע רק אצלי זה כבש אותי ברמות !!!
    אני לא מסוגלת לעזוב אותו לשניה למרות שאני סחוטה מעייפות ! אני פשוט מטורפת על הבן שלי ברמות של לאכול אותו אני כל היום מנשקת אותו כמו מזוזה !!!

בקיצור הכל יהיה בסדר אל תדאגי אבל צריך לשים לב לאחר הלידה שחס וחלילה זה לא יגרר ותכנסי לדיכאון - חשוב לשתף את הסובבים אותך במה שאת מרגישה כדי שיהיו עירניים

• מתוקה את יכולה להרגע לחלוטין..
    בהריון עם הבן שלי לא הרגשתי כלום..
    כיום הוא בן 3 ואין דבר בעולם הזה שאני מרגישה אליו יותר אהבה מאשר הוא.. תסמכי על עצמך..זה יבוא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה