בבקשה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שישי בשבוע שעבר עברתי הזרעה בפעם הראשונה.. הייתי אמורה לקבל ביום שישי.. עכשיו קמתי בבוקר ראיתי שקיבלתי.. איך המחזור הקדים ככה משמעותי אם כביכול הביוץ שלח היה לפני 10 ימים?
    חשבתי אולי זה השתרשות אבל הבנתי שהשתרשות זה דימום קל ויצא לי יחסית הרבה דם בצבע חום..
    בבקשה מזה יכול להיות
6 תגובות
עמוד 1
  • זה קורה לפעמים... לצערי זה לא מדע מדוייק והגוף שלנו מושפע מהרבה דברים נוספים..
    מאחלת לך קליטה מהירה כבר בטיפול הבא!
    בהצלחה
  • היי ליאל, גם בהזרעה וגם בהפריה זה יכול לקרות שהמחזור מקדים.
    בכל אופן אם את אצל רופא פוריות תצטרכי לעשות בטא בדם על מנת לשלול הריון.

מה הבעיה אצלכם אם אפשר לשאול? כמה הזרעות עברת?
  • היי תות לי יש שחלות פוליציסטיות וזו הייתה ההזרעה הראשונה שלי..
    אפשר להגיד שהתייאשתי
  • לא חס וחלילה אל תתיאשי!!! יש לי חברה שיש לה שחלות פוליציסטיות ואחרי 4 סבבים עם כדורים שמסדרים את המחזור היא נכנסה להריון.

אם את ממש עייפה מניסיונות טבעיים, אולי תבקשי לעבור להפריות? זה אמנם יותר מסובך מהנסיונות הטבעיים, אבל יותר מדויק ויש סיכוי שתצליחי על הפעם הראשונה...
  • אני אומרת את האמת שפשוט הכל הורס אותי.. אם כל הלחץ והכל אני מרגישה שהנישואים שלי מתפוררים
  • אני גם פוליציסטית, אני נקלטתי בהזרעה החמישית, מס' 2 עם הורמונים..
    אל תתיאשי... אתם בתחילת הדרך, זה קשה מאוד, אני יודעת ומבינה אותך אבל זה יכול גם לחזק את הקשר שלכם ואת הנישואים שלכם..
    תנסו לדבר על הכל, לשתף ולשפוך - לא לשמור בלב..

בהצלחה!!! אל תאבדי תקווה כל כל מהר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה