צריכה ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני די חדשה כאן בעיקר קוראת .
    אני בהריון ראשון שבוע 11 הריון ivf
    בהתחלה היו לי בחילות חזקות וזה מפסיק לאט לאט אבל הופך לרעב ממש ...
    קיימות אצלי גם התכווצויות ברחם הבנתי שזה כי הרחם גדל
    שקיפות עורפית יש לי בעוד שבוע וכמה ימים וזה מטריף כמה זמן צריך לחכות הראש אופטימי כי חיכינו לזה מלא ...אבל לפעמים את בסרט אך הבייבי שם אם מתפתח כמו שצריך אצל גניקולוג הייתי בשבוע 9+2 עם דופק והכל תקין ועבר כבר זמן אבל התור שלי אליו אחרי השקיפות .
    אך הייתן מעבירות זמן בין בדיקה לבדיקה ...גם לכן היו דאגות שהכל תקין ?
    סליחה על השגעון ...
4 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון בשעה טובה על ההריון:)) גם אני ממשפחת ivf!!

אין ספק שהריון שהושג אחרי טיפולים יקר בטירוף ומלחיץ, חשוב לשמור על ראש אופטימי כמו שיש לך. איך להעביר את הזמןמבלי לחשוב על זה? אני באמת לא יודעת איך!! אני כל יום חושבת על ההריון שלי וגם עד שיצא אחשוב עליו... כמו שציינתי הריון יקר בטירוףף !!! מקווה שיעבור לך מהר מהר:)

בהצלחה ובשורות טובות:)
  • היי!
    גמני עברתי חששות בין בדיקה לבדיקה בעיקר בשליש הראשון ועד לסקירה המאוחרת. תמיד היו מחשבות שליליות וחשש שמא אני אגיע לבדיקה ואשמע בשורה לא טובה.
    אבל....... הדאגות פסקו עם התקדמות ההריון שאת כבר עוברת את כל הבדיקות החשובות ומבינה שהכל בסדר. צריך לחשוב חיובי למרות שזה קשה בהתחלה
    רק שתדעי שזה טבעי לגמריייייי ויש מלא בנוווות שמרגישות ככה אז פשוט תקבלי את זה שזה חלק מהתהליך וזה בסדר גמור- לי זה קצת עזר כי נרגעתי שלא אני היחידה שמרגישה ככה.

תשתדלי לשמור על אופטימיות ולהבין שאין סיבה שלא יהיה בסדר אני מקווה שגם לך זה יעבור בעתיד והמחשבות הלא טובות יהפכו לציפייה מרוגשת לבייבי הקטן.

שיהיה בהצלחה ורק בשורות טובות בעזרת השם!
  • מצטרפת
    לי היו חששות מטורפות. לפני השקיפות חשבתי שאני לא עומדת בלחץ יותר מרוב הפחד שיהיה דופק. ואני חייבת להגיד שאומנם זה קצת נרגע עם התקדמות ההיריון אבל תמיד יש ממה להילחץ.
    הגעתי למסקנה שאומנם לא מקובל להגיד - אבל מאוד לא קל לי להיות בהיריון
    לא אכפת לי מהפן הפיזי, מהאיסורים, מהכאבים, מהבחילות, מהצרבות, מכלום
    אבל נפשית אני מרגישה שזה עולה לי בהרבה משאבים
    אני רק רוצה שיגיע ינואר והיא תצא ותהיה בריאה ושלמה!
    תמיד מוצאת ממה לדאוג למרות שטט"ט לא היתה שום אינדיקציה לדאגה עד עכשיו....
    שיהיה בהצלחה, קל ותקין!!!
  • תודה רבה על התמיכה טוב לשמוע שאני לא משתגעת לבדי.ובהצלחה לכן ובשעה טובה.רק בשורות טובות אמן .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה