לא מאמינה שאני שוב בסרט הזה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי מהגלולות האלה! נמאס ליייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!
    וואו.. זו היתה פריקה שהייתי צריכה.

לא עברו שלושה חודשים והנה אני שוב כותבת כאן, במצב של חוסר ידיעה, חוסר אונים, תסכול והרבה סימני שאלה.

לכל אלו שלא מעודכנות, לפני שלושה חודשים כתבתי כאן לגבי חשד להריון תוך נטילת הגלולות (פיספסתי כמה).
    בדיעבד הסתבר כי הסוג שבו השתמשתי (מליאן) היו חרא של גלולות, לא ממליצה עליהן בכלל. אז חזרתי לגלולות הישנות שלי, יאז. עבר חודש, ועוד חודש ועד כאן הכל בסדר, הכל סדיר, מצויין ונפלא. והנה הגיע החודש השלישי ובסופו אין מחזור ואין נעליים. טפטופים ורודים, זה מה שהיה. לא פיספסתי אפילו לא גלולה אחת, תמיד לקחת במדוייק... אבל לא, החיים שלי לא יכולים להיות נורמליים בלי דרמות, תמיד חייב להיות איזה משהו..

אין לי כוחות ללכת ולעשות בדיקת דם (אני משתחררת רק בעוד שבועיים מהצבא), אני בי כוחות לין על מקלות כל בוקר ולקוות שהתשובה סופית ונכונה.. פתחתי את האינטרנט וקראתי על מאות מקרים שהם נשים נכנסו להריון למרות נטילת גלולות.. מה הסיכוי אני שואלת, מה הסיכוי?

בבקשה אל תגידו לי ללכת לעשות בדיקת דם, כן זה הדבר הנכון לעשות. אבל בפעם הקודמת הייתי חרדה מזה, ואז כשהשלמתי עם מזה גיליתי שאני בכלל לא בהריון.. לא מסוגלת להתמודד עם זה !!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    תנסי להירגע קודם כל.
    ממליצה לך לחכות קצת, עוד שבוע... אם המחזור לא יגיע לעשות בדיקה בייתית שתהיה אמינה...
    לגבי סיכוי, זה נורא תלוי בגוף שלך.. זה יכול להיות הריון אבל גם לא... אני הייתי מקבלת פעם ב31 ים ופעם אחרי 50 יום ככה שאי אפשר לדעת, אולי זה סתם איחור...
    בכל מקרה, מאחלת לך שמה שאת רוצה יקרה.
    בהצלחה באזרחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה