הריון או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות מה שלומכן?בפורום כבר היתי בהריון הראשון,ממשיכה לעקוב אבל לא כל כך שותפה.יש לי נסיכה בת שנה וחצי ,שלושה חודשים אחרי הלידה נכנסתי להריון ועברתי הפלה בשבוע 13 מאז שמרתי באמצעות גלולות עד לפניי חודשיים.לתקופה של כמעט שנה.לפניי חודשיים חודשיים וחצי קבלתי מחזור ישר כשהפסקתי את הגלולות,מחזור אחריו היה כעבור 37 ימים,.וכרגע חיכיתי למחזור ומאז עברו 39 ימים,לפני הגלולות המחזור שלי היה סדיר כל 28 יום בדיוק,היום קניתי בדיקה ביתית של מקלון הזהב ויצא לי פס חזק ופס אחד ממש חלשלוש שבקושי ראיתי ורק שצילמתי דרך האייפון הראה לי שהוא יחסית נראה ..כעבור 5-6 שעות חזרתי הביתה שני הפסים היו כהים באותה מידה כהים מאוד! האם לדעתכן זה הריון?למישהי קרה משהו דומה??או שאין להתייחס לבדיקה לאחר 10 דק׳ כפי שרשום עליה?המחזור עדיין לא הגיע ומקווה גם שלא יגיע :) אשמח למענה
12 תגובות
עמוד 1
  • תעשי מחר על הבוקר בדיקה נוספת, אם יצא שוב שני פסים, את בהריון:)))
    אין להתייחס לבדיקה לאחר 10 דקות, אבל ברוב המקרים אם יוצא פס גם אם הוא חלש, יש הריון:)
  • קבלי הרגע תוצאות בטא ויצא 527 .איזה שבוע זה בערך ??
  • איזה יופי מיכל!! אני זוכרת את הסיפור שלך...
    שיהיה המשך תקין וכמובן בידיים מלאות, אני חושבת שבוע 5..
    שיר (:
  • שבוע 4+ משהו
    בהצלחההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • מזל טוב לך

• אני ממש מפחדת,משום מה אין לי שום תופעות.בשני ההריוניות הקודמים הקאתי וירדתי במשקל בצורה לא רגילה ,כל יומיים במיון סחרחורות כאבי ראש בחילות ומה לא.ממש לא תפקדתי ,לא יכולתי אפילו מים לשתות ,חייתי מאינפוזיות.והפעם ממש שום כלום שום תופעה.בהריון הקודם שעברתי הפלה,מיום שהפסיקו התופעות הבנתי וידעתי בלב שזה נגמר.וכך היה :/ אני ממש לחוצה .מה דעתכן?יש קשר?יש מישהי שחוותה משהו דומה,שבכמה הריונות סבלה מאוד מאוד ובהריון אחר לא הרגישה כלום?ממש כלום..
  • היי מיכל,
    קודם כל מזל טוב ובשעה טובה.
    דבר שני אני יכולה לומר שבהריון שלי לא חוויתי שום תופעה מלבד רעב ובגלל זה גם גיליתי את ההריון בשבוע 13. ההריון שלי נמשך עד שבוע 16 ואז עברתי הפסקת הריון כי זה לא היה הזמן הנכון להביא ילד לעולם.

אני יכולה גם לתת לך כדוגמא את חברה שלי שההריון הראשון שלה היה סיוט לא נורמלי, היא שכבה במיטה במשך כל ההריון כי כל פעם שהיתה נעמדת על הרגליים היא היתה מתעלפת, גם אותו סיפור כמוך, מקיאה בלי סוף, חייה על עירויים .. וההריון השני שלה עבר בלי שום תסמינים ותופעות .. אז כן זה הגיוני, אבל לפי החישוב את בשבוע 4+ אז אין לך מה להתחיל לרוץ לרופא .. מלבד זו שעשיתי בדיקת דם שהראתה שהבטא מכפיל את עצמו.
    תנשמי זה הכי חשוב.
  • קודם כל מזל טוב ובשעה טובה.

לא חייב להיות הריון קשה .. יכול להיות הריון גם בלי שום תופעה ..
    יש נשים שיש להן תופעות במהלך כמה הריונות ובהריון אחד אין תופעות.
    ממש אין קשררר .. איזה בהריון לא חייבת להיות במצב נורא .
    בעז"ה שזה הריון קל וכיפי .. אין כמו הריון כזה.

אל תכניסי עצמך ללחץ לא מועיל ..

שיהיה לך בהצלחה.

• תודה רבה לכן בנות זה מעודד מאוד!!! אני כרגע במרפאה עושה שוב בטא ,אם ביום שלישי זה היה 527 כמה אמור להיות היום ?יומיים אחרי..
  • יצא לי בטא יותר מאלף ככה רשום בתוצאה.התחילו לי התכווצויות בצד שמאל של הבטן התחתונה דקירות מדיי פעם ,זה משהו רציני ??? אני כבר לא זוכרת כלום..
  • זו הכפלה מעולה! ובדקירות שאת מתארת נשמעות טבעיות...
  • מזל טוב!!!! וההכפלה מעולה!!
    אצלי יש מתחילת ההריון עד עכשיו התכווצויות:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה