בגדים לבייבי שלי :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקרר טוב יפות, צריכה את עזרתכן בחנויות לרכישת בגדים ולא שילב, לא אוהבת את הבגדים שלהם לnb מחפשת משהו חמוד כזה ולא מוצאתתת

10 תגובות
עמוד 1
  • יש לך ב h&o בגדים של קרטרס ממש חמודים.
    יש גם בגאפ דברים מהממים אבל טיפה יקר.
    פוקס, גולף, children placs
  • בגולף וקרטרס יש דברים מהממיםםםםם

• המחירים של קרטרס בארץ אבל לא הגיוניים.. בעיקר כשמסתכלים כמה זה עולה באמת... כואב הלב...
    ממליצה לך להזמין מנקסט
    יש שם דברים מהממים באיכות מצוינת
    המארזים שלהם בכלל משתלמים ממש...

• יש לך עכשיו מבצע בH&O קונה ב400 משלמת 200.
    תנסי להשיג חבר מועדון כי אין על קרטרס!
  • יש לי גולף ליד העבודה כל יום אני הולכת לשמה ואין כלוםםם... בגדים זוועה לא הטעם שלי, אני אוהבת את מיננה אבל אין באזור שלי ולבגדים של שילב גם לא התחברתי :((

• אתר נקסט ,מומלץ ביותר!!!

רוני
  • רק נקסט ,אין עליהם בעולם ,אין מבחינת המחיר אין מבחינת המבחר וכמובן האיכות!!!!
    ויש גם את אלי אקספרס, השאלה מתי את צריכה ללדת? כי המשלוח מגיע משהו כמו חודש... , המחיר זול והאיכות יש ויש אבל שווה לנסות לדעתי !!!

וגם פוקס יש להם בגדים לניו בורן מהממים, ועכשיו יש מבצעים, כדאי לך ללכת לשם לנסות, חולה על הניו בורן שלהם

בהצלחה וספרי מה קנית ואיפה..
  • אני אמצע 8 ובלי קשר. לזמן הגעה לא אוהבת להזמין דרך האינטרנט מעדיפה לראות בעיניים מה אני קונה :) אבל אלך היום לפוקס נקווה שאמצא משהו...

• אני יודעת במוצצים מוכרים מוצרים של מיננה תבדקי ..
    יש כל מיני חנויות שמוכרים בהן מוצרים של מיננה שווה לך לבדוק.

ואני הזמנתי מהאינטרנט בגדים איכותיים מהממממים !!
    מתכוונת למיננה.
    משלוח מהיר.

שיהיה לך בהצלחה

• אוראל מאיפה את?
    אני מפ"ת. וקונה הרבה פעמים לבת שלי דברים זולים (בייחוד בגלל שיש צורך בתחלופה גבוהה)
    בהאנגר, בלופט או בביגוד.
    למשל לפני שבוע קניתי בהאנגר חליפות לגן (עבות מפוטר) ב-25-30 ש"ח, ובגדי גוף 3 ב-30 ש"ח (הבת שלי בת שנה וחצי אבל אנחנו קונים שם ממש מההתחלה).
    דברים חגייגים יותר לחגים ואירועים אני בדר"כ קונה ב-epk או ברשתות הגדולות שהבנות כבר ציינו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה