שינה בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

יש לי שאלה אולי קצת מטופשת אבל ההורמונים משתלטים עליי ותרחישים הזויים כמובן עולים לי בראש... אז אשאל בכל זאת...

אני מצליחה לישון רק על צד שמאל כבר לאורך כל ההריון. (אני כבר שבוע 39 :) ) צד ימין לא נוח לי ועל הגב(שאני הכי אוהבת!) אסור.
    האם שינה ממושכת של כמה שעות על אותו צד יכולה להזיק לעובר???
10 תגובות
עמוד 1
  • שאלה טובה גם אותי מאוד מעניין לדעת .. אני יושנת על צד ימין יותר כי יותר נוח לי אבל מידי פעם אני מנסה לישון על צד שמאל . בכלל שלא לדבר שכל 5 דקות מתעוררת והשינה שלי בכלל לא טובה . דרך אגב למה באמת אסור לישון על הגב??

• על צד שמאל זה הכי טוב צד ימין והגב יש ורידים שיכולים לחסום מעבר של דם
    אבל אני הלכתי ושאלתי את הרופא שי והוא אמר שאני יכולה לישון בכל תנוחה והעובר מסתדר
    ולפי דעתי אמחנו גם מחליפות צדדים בלילה בלי להרגיש
    אצלי לפני ההריון הכי לט אהבתי לישון על הגב ואני רוב הזמן מוצאת את עצמי מתעוררת על הגב
  • אין סיכוי שאני מחליפה צד בלילה. אני כל כך כבדה כבר שהגוף פשוט תקוע במקום חחחח
    אני קמה בדיוק באותה תנוחה שהלכתי לישון כשכולי תפוסה. אני מקווה שזה לא פוגע בעובר. מישהו יודע?
  • גם אני תמיד מגיעה למצב של שכיבה על הגב..
    האחות ליווי הריון אמרה שהכי טוב זה על הצד שמאל אבל אני מרגישה שזה מפריע לעובר והוא מתחיל לזוז בלי סוף ומפריע לי לישון חח
    אני גם נרדמת על הגב או מגיעה למצב כזה בהמשך הלילה..
    לגבי העובר - זה לא פוגע בו אבל לא הכי טוב עבורך..
    אין לך מה לדאוג..
    אין לך עוד הרבה
  • אין איסור חד משמעי לישון על הגב או על צד ימין ואפילו על הבטן
    אני רוב ההריון ישנתי על צד שמאל , תשני איך שנוח לך , אמא שמחה=תינוק שמח :)

• אין שום הגבלה לישון על הגב העובר מסתדר בכל צורה וממש לא מזיז לו איך את ישנה..
    אני אישית ישנתי ממש כמעט עד תשיעי על הבטן כי לא הייתי נרדמת אחרת ,ואחר כך על אחד הצדדים
    בקיצור אין לך שום מגבלה לישון על צד שמאל,להיפך זה בריא מאוד ועד צד שמאל יש אספקה מלאה של חמצן וזרימת דם טובה
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • כל ההריון ישנתי על הגב... לקראת הסוף חצי שכיבה ישיבה , היה לי לא נוח בטירוף .. שנאתי את הלילה !!

• ואי הקטע של השינה מעצבן חח.....
    \בהריון הקודם רק על הצד ישנתי...... כי הבנתי שאסור על הגב
  • הי בנות מותר לישון על הגב אני בחודש תשיעי
  • צד שמאל זה מעולה. אושרת - פחות רצוי על הגב - עדיף מאד על הצד ורצוי על צד שמאל - ככה אספקת הדם לעובר יותר טובה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה