מעקב הריון בסיכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי שאלה,אני בשבוע 23 מאושפזת עקב התקצרות צוואר הרחם,אמורה להשתחרר בראשון לשמירה בבית, אני מניחה שאני צריכה להיות מעכשיו במעקב של הריון בסיכון,איך זה הולך המעקב בקופת חולים? או לחילופין אם אני רוצה להמשיך במרפאה בתל השומר אני משלמת פרטי?יש למישהי מושג כמה?והאם יש החזרים מקופת חולים?

תודה

רחל
1 תגובות
עמוד 1
  • את ניגשת לרופא שלך המטפל (רופא נשים) עם ההמלצה של ביהח והרופא שלך מביא לך כמו הפניה למרפאה בסיכון, עם הטופס את מחליטה איפה הכי קרוב לך ונוח לעשות מעקב (י המקומות שיש להם) וזהו.

אני גם הייתי הריון בסיכון, אבל הרופא שלי כל כך מעפן שאמר לי ״עד שתקבעי תור למרפאה כבג תיהיה בשבוע 35 ולא תיהי בסיכון״ ואני כבר מיואשת מהאדישות שלו!

בהצלחה:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה