מלא שאלות להריונית המתחילה - שבוע 5 ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי !
    יש לי מלא שאלות

1. מה לקחת נגד בחילות?
    2. מה עושים נגד צרבת?
    3. אופטלגין או אקמול – מה עדיף באיזה תדירות והאם במשך כל ההריון?
    4. האם יש מוקד כללית פרונטאלי להריון – לאן הולכים אם צריך? או שרק בתי חולים? במכבי יש מוקדים ליד הבית...
    5. אולטר דופק אפשר לעשות במיון נשים במרפאות או שחייב לקבוע תור? כי רופא שלי בחול עד עוד 3 שבועות ואני רוצה לעשות לפני.
    6. אפליקציות מומלצות ?
    7. האם להמשיך לקחת חומצה פולית? מה לגבי ברזל וויטמינים נוספים?
    8. מה לא לאכול בהריון מלבד ביצים לא מבושלות וסושי?
    9. האם אפשר לצבוע את השיער?
    10. האם אפשר לעשות שעווה בבטן?
    תודה ושבת שלום !
4 תגובות
עמוד 1
  • היי בשעה טובה :)
    1. לימון , בייגלה , קרח , ארטיקים
    2. מלפפון , סוכריות טאמס
    3. אקמול
    4+5 לא יודעת
    6. הריונית
    7. לקחת כדורים עפ״י בדיקות דם שתעשי כדי שיראו מה חסר
    8. ביצים לא מבושלות , בשר שלא עשוי עד הסוף , סושי
    9. נראה לי שכן
    10. לא יודעת

בהצלחה !!

• חומצה פולית כידוע לי לוקחים 3 חודשים מתחילת ההריון.
    ברזל זה נוגע לאיך הברזל שלך ..

בנוגע למוקד צללי אליהם ותבדקי .
    אצלי בלאומית שהיה בעיה הלכתי לשם יש להם במוקד מוניטור וכולי ..

משבוע 34 כל בעיה פונים לביה"ח כבר..

רוב הרופאים ימליצו לך אקמול..

נגד בחילות לי לא עזר כלום .. ונגד צרבות כנ"ל.
    זה עובר בשלב כלשהו .. תתנחמי המתנה בסוף מדהימה
  • המון המון מזל טוב
    אני ואת כמעט באותו שבוע
    1.לא יודעת אני לא לוקחת כלום
    2. לא יודעת למזלי אין לי צרבות
    3.אני זוכרת שאמרו לי שבהריון אסור לקחת איזה סוג של כדור אני לא זוכרת אם זה אופטלגין או אקמול הכי טוב שתתקשרי לרופא משפחה שלך ותשאלי אותו
    4.באתר של כללית יש לך שם אופציה להתיעץ עם מומחה במייל אבל לוקח להם כמה ימים לענות ויש עוד אופציה ב*2700 התיעצות עם אחות (והיא יכולה להפנות אותך לבית חולים במקרה הצורך בלי טופס 17)
    5.בדיקת דופק לא עושים במיון נשים הם לא ישר יפנו אותך לרופא שלך וגם זה סתם יעלה לך כסף כי לבית חולים את צרכה להגיע עם טופס 17 ואף אחד לא יתן לך טופס 17 לבדיקת דופק
    ולפי דעתי תמתינה לרופא שלך שיחזור את עכשיו בשבוע 5 ושהוא יחזור את תיהיה בשבוע 8 וזה בדיוק הזמן לבדוק דופק מנסיון אני אומרת לך לא כדאי לך לבדוק לפני בהריון הראשון שלי הלכתי לבדוק דופק בשבוע 7 ולא היה דופק שבוע שלם הייתי בפחדים ובשבוע 8 גם לא היה דופק ושוב שבוע של פחדים ולצערי בשבוע 9 הייתי צרכה להפיל
    ממליצה לך לא להכניס את עצמך ללחץ כל דבר בזמנו תמתיני לרופא שלך לשבוע 8
    6. לא יודעת
    7. אני לוקחת חומצה פולית עם b12 כבר מעל שנה מההריון הראשון שלי והרופא אמר לי להמשיך לקחת עכשיו כל ההריון
    8.ביצים(שימי לב שגם בקצפת ובקרמים של עוגות יש ביצים לא מבושלות), בשר חיי, מאכלי ים, נבטים, לא הרבה קופאין (קולה,תה,קפה,שוקולד), נקניקיות,פסטרמה, כל סוגי הסלטים עם מיונז ( רק במסעדות כי את לא יודעת כמה זמן זה עמד בחוץ ומיונז מתקלקל מהר אם את מכינה בבית אז זה בסדר),חומוס במסעדות מאותו סיבה, יש עוד הרבה דברים הכי טוב שלפני שבא לך לאכול משהו ואת לא בטוחה תבדקי בגוגל
    9.לא יודעת
    10.לא יודעת

מקווה שעזרתי
    המון המון מזל טוב
    מאחלת לך ולי ולכל הבנות שבהריון שיהיה לנו הריון תקין ומשעמם
  • לגבי הכללית- תתקשרי למוקד 2700 והם יפנו אותך למוקד נשים.
    שימי לב שאת צריכה לקבוע תור למוקד ב2700- לא להגיע אליהם סתם.. (די דבילי!)
    אין להם מוקדים כמו במכבי..
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה