הריון הפרשות ומה שבניהם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם,
    אנחנו זוג צעיר אני בת 27 ובעלי בן 29
    אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר חצי שנה. המחזור שלי סדיר כל 28 יום.
    אני נסינו בעבר להיכנס להריון בעזרת שימוש בבדיקות ביוץ, וזה לא עבד וחשבתי שכל ההתעסקות סביב זה יוצר לי לחץ (לקיחת ויטמינים, בדיקות וכולי) החלטנו לעצור עם זה ולזרום.
    אבל קצת קשה לי לזרום... ואני חוששת.
    ראשית, אני חוששת כי לפני זה הייתי עם גלולות,
    שנית, עשיתי לפני כמה שנים חיסון נגד פפילומה ופתאום אני חוששת לקשר בין השנים...
    ושלישית אני שומרת נידה (לא שבת אבל כן נידה) ולכן אני חוששת לביות מוקדם. למרום שהבדיקות לא הראו קשר.
    לאחר ההקדמה... המחזור האחרון שלי היה ב26.11 והסתיים ביום שני שעבר כך שאני אומרה לטבול ביום שני, אבל היום בבוקר ראיתי הפרשה קצת דומה לנזלת (סליחה על התיאור) חלבונית נמתחת אטומה אך לא שקופה. נסיתי להבין אולי מדובר בביוץ מוקדם עשיתי 2 בדיקות ביוץ ושתיהן לא הראו עליה ברמת ההורמון.
    אז האם ההפרשה הזאת מבשרת על ביוץ?
    אני כבר די אבודה, אני מרגישה שככל שהזמן חולף ואני לא נקלטת ככה עולה בי ספק ושיש בעיה (למרות שהגינקולוגית אמרה שהכול נראה תקין וכו) ואז אני נלחצת עוד יותר.
1 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לפי החישוב היום זה היום ה 11 למחזור שלך וההפרשות יכולות להתחיל עד 6 ימים לפני הביוץ תמשיכי לבדוק עם ערכת ביוץ ואם המחזור שלך כל 28 יום הביוץ יהיה בעוד 3 ימים.
    אני חושבת שצריך להוריד לחץ אנחנו מנסים כבר 3 חודשים אני בת 28 ובעלי בן 32 וזה פשוט מתסכל ברמות שאי אפשר להסביר אז ככה שאני ממש מבינה אותך וגם אני מתחילה לחשוב שמשהו לא בסדר.
    נראה לי שפשוט צריך לנסות להיות יותר רגועים ובע"ה זה יבוא!
    מאחלת לך הצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה