תיק לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, באיזה שבוע הכנתן תיק לידה ומה שמתן בתוכו???

12 תגובות
עמוד 1
  • 35

תחתוני רשת - לא היה לי נוח בכלל אז שמתי תחתוני סבתא שלא היה אכפת לי לזרוק אחרי זה
    פדים סופגים !!!
    כלי רחצה
    בגד לביקורים
    מגבת
    כפכפים
    תהילים
    אנרג׳י
    מטען
    ת״ז
    בגדי יציאה לבייבי
    נראה לי שזהו .. זה הדברים שהיו נצרכים בלידה שלי

• הכנתי תיק ב37 ,
    פדים גדולים
    תחתןני רשת
    קרם גוף ,איפור
    מברשת שיניים משחת שיניים שמפו סבון
    בגדים ליציאה
    כפכפים
    מטען
    רפידות הנקה
    שמן שקדים

וביום של השחרור בעלי הביא את הבגדים וכל מה שצריך לילדה :)

• היי אוראל אנחנו באותו שבוע (ואפילו יום) אני מתכננת בה בש ב ו ע 36 לסדר תיק וכמו שהן רשמו לשים את הדברים האלו בתיק
    אני ממליצה על 2 תיקים תיק אחד ליום הלידה שאותו הבעל בה אחרי הלידה יקח ותיק לשהייה
  • בלידה הראשונה הכנתי בשבוע 33 (מזל כי ילדתי בשבוע 35)
    בלידה השניה בשבוע 35 (ילדתי שבוע 39++++)

שמתי: תחתוני רשת, פדים ענקיים (קניתי בעצם פדים שהם חיתולים לבריחת שתן), מגבונים (בישבילי), בקבוק קטן עם פיית ספורט (עוזר כדי להתיז מים אחרי שהולכים לשירותים, כואב שם למטה לנגב...), נרות + משחה לטחורים, אופטלגין טיפות, מוצצים לבייבי (חשוב אם את בביות מלא כי הם בוכים הרבה בלילה הראשון), דאורדורנט+ איפור+ מברשת שיער+ מברשת שיניים ומשחה + שמפו וסבון גוף + גומיה לשיער, כפכפים, בגדים ליציאה לי ולבייבי, שמן שקדים לחדר לידה, מסמכי מעקב היריון + תעודת זהות, מטען.

ממליצה - לקחת רק תיק אחד בסך הכול אין המון דברים וזה סתם לסחוב עוד תיק ועלולים לשכוח תיק אחד וכו' פשוט לשים בתא הקדמי את הדברים לחדר לידה ובתא הגדול את יתר הדברים למחלקת יולדות.
    ממליצה לא לקחת בגדים מהבית (חוץ מבגד ליציאה כמובן) עדיף להשתמש בכותונת של חדר לידה היא גם נוחה וחבל ללכלך את הבגדים שלך (יש דימום חזק בימים האשונים). כנ"ל לגבי מגבת.

שתהיה לידה קלה ומהירה
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• תודה נסיכות עזרתן לי מאוד :)) יערית מה המשוער שלך??

• ארזתי במהלך הצירים... חוץ מזה שאני באופן אישי ממש נגעלתי מחלוק של בית חולים/מגבות וכו'. העדפתי ללכלך/ זרוק לפח דברים שהבאתי איתי מראש... אבל כל אחת והסיפור שלה...
  • המשוער שלי הוא 15.1
    ושלך
  • גם 15.1 :))

• ???? מאיפה את?
  • מטבריה ואת?

• נתניה
  • אני הכנתי משבוע 32 בערך כי אני יולדת ממש מוקדם ואף פעם אי אפשר לדעת מתי זה יבוא...אז העדפתי להכין מוקדם וישיב בבית מאשר להתחיל להיחיץ ולהכין תיק תוך כדי צירים
    מה שמתי בו??באתר המקסים הזה יש רשימה יסודית מאוד גם לחדר לידה וגם ציוד כללי לתינוק ולבית,פשוט נצמדתי אליו ולא היה חסר לי כלום!!
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה