אי ודאות..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..

שבוע שעבר עשיתי בדיקת הריון שיצאה חיובית
    ולמחרת קיבלתי מחזור..אין ספק זה היה מחזור דימום של 7 ימים
    אני סובלת מכאבי בטן צרבות מטורפות ואובר עצבים....

האם יש סיכוי שיש באמת הריון למרות קבלת המחזור?
8 תגובות
עמוד 1
  • היי אדוה,
    האמת שעוד לא שמעתי על מקרה כזה. אבל הכל יכול להיות, יש בנות שהתחילו הריונות עם דימומים. הכי בטוח זה לעשות בדיקת דם!

בהצלחהההה
  • מסכימה,
    חברה שלי קיבלה מחזור במשך 4 חודשים ורק אחרי ארבעה חודשים גילתה שהיא בהריון וזה התגלה כדימומים. אני גיליתי את ההריון שלי בשבוע 9 כי בשבוע שבו הייתי אמורה לקבל מחזור היה לי דימום שבסופו של דבר התברר כהשתרשות. אז הכל יכול להיות, אבל עדכני אותנו !
  • לאחותי היה דימום של מחזור כל תשעת החודשים! ככה שברור שיכול להיות שאת בהריון ויש דימום! וצריך לבדוק מה מקור הדימום.....אם הדימום ממשיך בהריון עוברים למרפאה בסיכון..

הלוואי שיצא שאת כן בהריון;))))
  • בהצלחה!
  • בהצלחה

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• היי, מה ניש? מה אתכם?

לי קרה את אותו הדבר...
    ולצערי היה מדובר בהריון כימי.

בדיקת דם הכי אמינה
    בהצלחה

• אני לא עשיתי בדיקת הריון לפני המחזור, אבל קיבלתי מחזור.
    אחרי שבוע כשהמחזור לא הפסיק עשיתי בדיקת הריון ויצאה חיובית.
    שמונה חודשים לאחר מכן נולד איתן.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • זה נשמע כמו הריון כימי,שזה אומר הריון שהוכח ע"י בדיקת דם אך לא הוכח ע"י US..בכל מקרה הייתי הולכת לעשות שוב US כדי לראות האם מדובר היה בהריון שהסתיים או בדימומים בהריון,וכמובן בדיקת דם לראות בטא או האם ישנה הכפלה תקינה של הבטא.

בהצלחה!!!!
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה