ראש העובר גדול.. HELPPPPP - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אני בשבוע 27+4 להריון
    כבר שבוע שאני בלחצים ודאגות בגלל שפתאום גילו שראש העוברית שלי גדול ב-3 שבועות ממה שהוא אמור להיות. גיליתי את זה במקרה כשהלכתי לבדיקה שגרתית אצל הרופא שלי בגלל כאבים לא קשורים, ומשם הופניתי לגנטיקאי ועכשיו אני צריכה להמתין 3 שבועות עד שאהיה כמעט בחודש שמיני (!!!) כדי לבצע בדיקה חוזרת ולדעת אם אכן יש בעיה. יש לציין שעד עכשיו כל הבדיקות שלי היו תקינות במהלך ההריון ולא היה שום חשש לכלום. האם מישהי מכירה את הנושא/שמעה על מישהי עם סיפור דומה ויכולה לתת כיוון?? אני משתגעת ממחשבות...
4 תגובות
עמוד 1
  • לא מנסיון שלי וגם לא בגודל ראש העובר, אבל 2 חברות שלי היו לקראת חודש שמיני ואמרו להן שהתינוק ממש גדול ושרצוי לבצע זירוז לידה בחודש שמיני ולא לחכות לחודש תשיעי כי התינוק יהיה גדול מידיי,
    שתיהן לא הקשיבו למה שאמרו להן כי כל הבדיקות יצאו להן תקינות במהלך ההריון ובאמת התינוקות נולדו בגודל ממוצע וסביר וממש לא גדול כמו שאמרו להן בחודש שמיני.
    אז אולי באמת הבדיקה הזאת יצאה לא תקינה כמו שלשתיהן יצא ככה.
    מחזיקה לך אצבעות שהכל תקין ויעבור בשלום!
  • לאח שלי היה ראש גדול ושיגעו את אמא שלי.
    עד שהיא הלכה לסבתא שלי ושאלה אותה אם יש לה מסמכים מההריון של אבא שלי וכשהרופא ראה את זה הוא נרגע, כי גם לאבא שלי יש ראש גדול.
    אולי יש לך במשפחה מישהו שיש לו ראש גדול קצת יותר מהממוצע?
    כשאח שלי צריך לקנות כובע הוא צריך לעבור עשרות חנויות עד שהוא מוצא כובע שמתאים למידה שלו......

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • גם לאחי הקטן היה את אותו הסיפור.
    (ושתביני, אמא שלי ילדה בלי אפידורל)

גם בטיפת חלב שהיה תינוק
    האחיות שיגעו אותנו שהראש גדול
    ושלחו את אמא שלי לרופאים מומחים

בסופו של דבר
    הם לא הפסיקו לצחוק.
    הראש בסדר גמור, גנים של אבא. זה הכל.

לקחת הכל בפרופורציות...
    נסי לחשוב אולי לאחד מבני המשפחה יש ראש רחב

• היי, תודה לכולן על התגובות...
    אני מאוד רוצה לקחת בפרופורציות והלוואי שהבעיה שלי היתה רק נראות של הראש- ממש לא מפריע לי ללדת ילדה עם ראש גדול... הבעיה היא שכל הבדיקות שאני מופנית אליהן עכשיו היא בגלל חשד למחלת גדילה/מחלה גנטית. ורוצים שאני אעשה מי שפיר בחודש שמיני...! הפחד הוא אך ורק מלגלות שחס וחלילה משהו לא בסדר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה